NARS Mini Light Reflecting Setting Powder, Crystal
Я придбала цю пудру, бо почула десь що вона схожа на Hourglass. Я обожнюю фінішні пудри від цього бренду, але хотілось би спробувати ще щось.
Пакування тут звичайний пластик. Люксом не пахне, але це ж натяк на проф косметику для візажистів. Мені б хотілось чогось цікавішого, адже ціна абсолютно не бюджетна.
З мінусів, пудра сильно спресована. Щоб побачити її на пензлі, я прям розтираю рефіл і все навколо в білих частинках. На сонці можна побачити легкі маленькі блискітки. На обличчі я цього не бачу.
На шкіру переноситься майже прозоро. Якщо перестаратись можна побачити білий наліт, але зі світлим тоном це не критично.
Пудра трохи матує, як раз для отримання “натурального ефекту”. Під очима тримає консилер добре, хоч з моєю мімікою все скочується у зморшки.
Пробувала нею витирати зайву кількість румян. На жаль, пудра Hourglass справляється з цим краще. Вона швидше зтушовує краї бронзера з тоном і виглядає легше.
В порівнянні пудра від NARS програє Hourglass. Вона більш матуюча, її видніше на шкірі та вона гірше стирає мої помилки в нанесенні сухих текстур. Шкода що дива не сталось. Буду чекати знижок на Hourglass.
Коментарі (0)