Anastasiiacurlypro

Поговоримо про К18

Поговоримо про К18

Отже, я місяць використовувала К18 і можу розповісти мої враження.

Моє волосся: сухе, кучеряве, тонке, довжина обламується.

Незмивна маска К18- це відновлюючий засіб, який укріплює волосся, робить його прочніше та еластичніше.

Спосіб використання: Перші 4-6 разів потрібно після миття голови нанести засіб на 4 хвилини , а потім продовжити укладку. Його не потрібно змивати і також не можна наносити кондиціонер/маску. Потім рекомендовано використовувати раз на тиждень. Він слугує, як маска/кондиціонер і як незмивний засіб.

К18 має запатентовану формулу з sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™). Він не вимивається шампунем, підходить для тонкого та дитячого волосся.

Поговоримо про К18

Я використовувала рівно місяць. Баночки на 150 мл повинно вистачити на приблизно 60 використані, в залежності від кількості засобу. У мене хоч і коротке волосся, але я використовую десь 2 натиски.

Це перший засіб, який розплутав волосся тільки після миття голови шампунем. Навіть чоловік помітив, що після першого використання стан волос ніби змінився. Після к18 моє волосся стає важким і дійсно еластичним. Я не використовувала незмивні засоби, але укладка була непогана, так волосся не буде зглажене від таких засобів, але супер пуху не було, стайлінг я використовувала, як і зазвичай.

Але цей ефект важкого, живленого волосся, розплутаного- це неймовірно. І те, що воно стало меньше плутатись і обламуватись.

Аромат тут ніби сидиш у професійному салоні, хімічний.

Якщо порівнювати з олаплекс, то цей засіб мені подобається більше. Так, ціна тут трішки кусюча, але можна взяти 5мл або 50 мл щоб спробувати чи сподобається вам. Взагалі ця баночка оправдає кожну копійку.

На фото кількість одного натиску, але коли розтираєш його у руках, то вистачає на половину волосся десь. Також не заборонено додавати воду. Також після якогось часу можна пробувати його не тільки соло, а й з незмивашками наслаюючи засоби.

Рекомендую спробувати якщо у вас тонке, пошкоджене хімічно, дитяче волосся або вам просто цікаво, як працює засіб.