Hrystja_

Парфумовані креми для рук

Коли я вперше відкрила гелі і лосьйони з цієї серії, я настільки закохалася в ці аромати, що зразу подумала, як добре було б, щоб Joko blend випустили ще й такі креми.

І тут ніби моє бажання почули😆

Ці креми фантастичні. Вони виглядають дуже стильно, ніби з інстаграмної картинки. А як витягаєш з сумочки, зразу всі питаються, що то таке. Коли відкривають і нюхають- так само захоплюються ароматом.

Креми досить компактні- якраз ідеальний розмір, щоб брати з собою.

Рожевий крем - Vanilla blossom - для мене це аромат солодкої вати, безтурботного дитинства і квітучої весни. Він комфортний і не навʼязливий, і точно підніме ваш настрій в похмуру погоду.

Фіолетовий крем - Oud rosewood- мені його важко описати, його треба відчути. Це ніби запах вогнища в саду, де квітнуть троянди. Ввн має ізюминку в собі, а його кінцеві ноти не можливо забути.

Цей крем мій фаворит.

Салатовий крем - Spicy vetiver - аромат свіжості, легкості і чистоти. Він теж дуже комфортний і ненавʼязливий.

Текстура кремів легка, зовсім не жирна. Швидко поглинаються в шкіру, і миттєво зволожують. Зараз в мене дуже сухі руки, і ці креми мене просто рятують.

Вони в мене всюди: в машині, в сумочці, вдома.

І добре, що є різні аромати на вибір, бо, особисто я, дуже люблю чергувати...під свій настрій.

Якщо ви ще не спробували іх- раджу зробити це чим швидше. Ви будете так само зачаровані ними, як і я❤️