Аніта

Chloe L'Eau de Parfum Intense.

Chloe L'Eau de Parfum Intense.

Оновлюю гардероб ароматів. Сьогодні хочу поділитися з вами відгуком на новинку 2024 року - Chloe L'Eau de Parfum Intense. Раніше я не була знайома з цим брендом, хоча і зустрічала ці чарівні флакончики на просторах інтернету.

Я не люблю троянду в ароматах і тому обходжу стороною парфуми в складі яких є ця квітка. Цей пробний зразок мені подарували. Тому тестила його в сліпу, без знайомства з описом.
Після першого натиску на розпилювач я одразу почула троянду.

На старті м'який аромат свіжої троянди, яка додає композиції глибини і особливої жіночності, поєднується з прохолодним м'яким мускусом. Але досить швидко з'являється свіжий сплеск малини. Вона наповнює повітря та розкриває свої витончені ноти.
До бази аромат трішки заспокоюється і помірно пахне малиновою трояндою, трішки з пудровими нотами. Але все ж таки головну роль займає троянда. Вона звучить голосно, можна навіть сказати що перекриває всі інші ноти в цьому ароматі.
Декілька годин я ходила з цим ароматом і розуміла що він мені не подобається. Але вже з часом аромат став більш м'яким та приємним. З'явилася приємна солодкість аромата, вона легка, ненав'язлива.

Шлейф насичений теплими нотами кашмерану та кедра, залишає ніжний і тривалий слід, підкреслює стиль.
Скажу так - аромат вражає своєю яскравістю та соковитістю з перших секунд, створюючи атмосферу елегантності та спокуси. Досить вишуканий і м’який.
Але все ж таки ці перші години з яскравими нотами троянди дуже перекреслюють загальну картину. Тому я все ж таки залишаюся з думкою про те, що цей аромат не для мене. Але для тих хто любить троянду думаю цей аромат дуже сподобається.