victoriassecreet

Loreal Professionel Metal Detox-ідеал для обтяженого, пошкодженого волосся!

Сьогодні простестуємо дану лінійку від Loreal)

Перше враження: Наче справжній детокс для волосся, відчуття чистоти та повітряності; як на мене, ця лінійка ідеально підійде для пухнастого, густого волосся, яке втратило блиск та здоровий вигляд, оскільки тонке волосся по відчуттях стає ще тоншим та легшим) але, тим не менш, мені сподобався результат.

Ця серія направлена на нейтралізацію накопичених металевих часточок у кортексі волосся, тому навіть для тонкого волосся у якості детоксу раз на тиждень вона стане класним доповненням до звичного догляду.

Як я тестувала дану лінійку:

• Пре-Шампунь Loreal Professionel Metal Detox: нанесла на всю довжину волосся на 5 хвилин. Консистенція цього пре-шампуню доволі рідка та практично не піниться, тому в плані економії він буде використовуватись мабуть трішки менше, ніж кондиціонер, проте, це залежить ще від того, як часто ви користуєтесь своїми доглядовими засобами та у якій кількості.
  • Шампунь Loreal Professionel Metal Detox: по консистенції нагадав вершковий крем з ніжним, приємним ароматом, класно піниться, тому буде економно витрачатись навіть при регулярному використанні. Наносила його лише на коріння.
  • Концентрована олія Loreal Professionel Metal Detox: після того, як я трохи підсушила феном волосся, нанесла цю олійку. Одразу після нанесення волосся стало як солома, що мене сильно злякало. АЛЕ після її повного висихання волосся перетворилось на шовк, стало м'яким та блискучим. Варто пам'ятати, що олійка дуууже концентрована, я ж нанесла її забагато (двох капель на середню довжину виявилось надто багато), через що довелось довго просушувати волосся. Але у цьому я знайшла і плюс: волосся шовкове))

Після завершення усіх етапів тестингу, волосся стало:

• М'яке;
  • Блискуче;
  • Слухняне;
  • Не плутається (в холодну, вітряну погоду спокійно розчесала волосся після перебування на вулиці);
  • Легке;
  • Відчутно чисте.

Загалом даною лінійкою я дуже задоволена, мені сподобався результат після користування цими продуктами, але я рекомендую користуватись ними як доповненням до звичного догляду, так як лінійка не лише вимиває метали, але й наповнює волосся, живить його. Аби не переживити волосся, потрібно бути обережним тим, у кого воно рідке та тонке.

victoriassecreet
2
Підписники
0