Dr. Althea Pro Lab 85% Skin Relief Essence vs Beauty of Josoen part 2
Заспокійлива есенція з центелою
Сироватка де головним інгредієнтом є центела, а також сквалан та пантенол, призначена для зняття запалень, почервонінь та зуду. Зволожує, має антибактеріальну та помʼякшуючи дії.
Як і попередню сироватку
хочу цю також порівняти з Beauty of Josoen, тільки з сироваткою з пантенолом, так як і склад і дія також є схожими.
У Dr. Althea сироватка рідка, зеленого кольору, швидко вбирається не залишає на шкірі відчуття липкості. Запаху не має.
У Beauty of Josoen, сироватка гелева, має зелений колір, на шкірі також не помітна, немає запаху. Вбирається також повністю.
Можливо, саме коли твоїй шкірі потрібна сироватка з пантенолом, коли твоя шкіра подразнена, з запаленнями або іншими проблемами, тобі хочеться немов «надіти на неї зверху захисний шар» за допомогою цих засобів. На мою думку, саме через консистенцію, Beauty of Josoen робить це краще. Більше відчуваються захист та зволоження.
Сироватка від Dr.Althea, повністю впитується і все. Хочеться ще крем або масочку.
Я не можу сказати, що у Althea сироватка погана, зовсім ні, коли мені потрібно просто зволоження , без утяжеління, зранку перед макіяжем я її залюбки використовую. Але коли подразнення, її не достатньо.
Коментарі (0)