Вікторія

Велике розхламлення. частина 3. Макіяж

Туші:

1. Клінік - мені не зайшла. Ціна себе не виправдала

2. Мейбелін чорна - то любов 🖤 насичений чорний колір, добре носиться, не сипеться. А в комбо з праймером - то взагалі тримається залізобетонно

3. Мейбелін рожева новинка - мені не сподобалася

4. Мейбелін - класна туш. Добре розділяє і профаровує вії

5. Евелін рожева - чудова бюджетна туш. Зараз маю таку ж саму і золоту. То, ровежа мені більше подобається

6. Праймер для вій - дійсно покращує стійкість туші. Якщо треба, щоб протрималася весь день, чи в якісь несприятливих умовах - штука робоча

Підводки:

1. Клінік - супер-пупер класна підводка. Легко малює стрілку, дуже добре тримається і при цьому нормально змивається. Хіба що каву не варить, а так ідеальна. Придбала вже свіжу. А ще вона вічна

2. Нікс чорна - хороша підводка

3. Нікс коричнева - приємний колір підводки, легко намалювати стрілки, добре тримається

4. Фізишн формула. Найгірша з представлений. Була моїм фаворитом декілька років, але, мабудь, щось змінили в формулі, бо стрілки просто зникають з повік

5. Евелін - бюджетна, насичена чорна. Але вистачає її на місяць, а далі вона тече і сохне.

Косилери

Тут купа невдалих спроб, самий класний - це рожевий від мейбелін. Від синців під очима - те що треба. Інші не підійшли за кольором. Особиво темний The same. Що це за колір? Для кого він?🤔

BB - креми

Жахливий від Nix - жирнюче щось. Нікому не раджу

Вічна класні від Пупа, але тільки для засмагоих. Бо він темний

Міша 23 - люблю 🥰

Пуріто - якщо ви ще його не пробували, то чому? Він просто супер класний, комфортний, не блищить, не помітний, не забиває пори.

Ось тут є свочі https://club.makeup.com.ua/looks/20995/

Хайлайтери, які не зайшли:

Величезна банка O'bays. Її вистачить на декілька поколінь)) непогана, але мені колір якось не зайлов

Нікс - додавала літом в крем для тіла, щоб сяяти😁

Олівці Bourjous прикольний коричневий з шимером. В мене їх три. Приємний такий колір, шимер майже не помітно, але от він щось таки робить, бо виглядає на очах дуже гарно. Головий мінус для мене - його треба точити. А він м'який і ламається. Це біль.🥲

Для брів мейбелін - просто класний. І колір хороший

Блиск від мейбелін класний, але вже давно відкритий

База від Нікс - ну таке силіконове чудо. Ні про що

Далі якісь дивні блиски, не знаю, звідки вони взялися.

Підвока в шайбі мейбелін - засохла занадто швидко

Помада Лореаль. Красивий червоний

Ламель румяна не підійшли по кольору.

Тіні

Рука не тянеться до тіней взагалі. Тому вирішила нормально так повикидати

Рідки тіні Евелін. Хороші кольори, і легко наносяться. Але за пару годин скатуються

Ламель - в принципі те саме. Аде цей ще можна як скульптор використовувати

Дивний рудий від wet and wild - прогадала з кольором.

Шайби від мейбелін - безбожно сохнуть. Хоча кольори сумер

Палетка paese - вона ніяка. Пару раз намагалася з нею погратися, але кольори такі невиразні, що їх не видно

Палетка від EL. Попалася в якомусь наборі. Погані кольори, не користувалася нею взагалі