Натуральні дезодоранти від Weleda
Дуже цікавий формат
Бренд Weleda давно завоював довіру, в них такі склади, що лосьйон для тіла можна сміливо мастити на обличчя (що я успішно й робила)), тож новинки-дезодоранти у вигляді стіків було дуже цікаво спробувати. Всі стіки мають повністю натуральний склад без алюмінію, тальку та інших неприємних складових (до речі, на сайті в описі рожевого помилка - вказаний не той склад, що на пакуванні, зважайте на це). Дезодорант в красивому ніжно зеленому пакуванні пахне евкаліптом та м'ятою - це такий освіжаючий аромат, як м'ятний льодяник. Відчувається, що продукт містить натуральні ефірні олії та в цілому він максимально органічний.
Текстура тверда, щоб дістати, треба натиснути на нижню частину пакування - після використання виробник рекомендує постукати стіком об стіл (або ж можна просто надавати пальцем)). Дезодорант не залишає масних або мокрих плям, не кришиться, захищає від неприємного запаху навіть під час активних прогулянок.
Звісно, що це не антиперспірант, який блокує потовиділення - тут дія націлена саме на запобігання запаху поту, а не на його відсутність. Бо по факту, потовиділення - це прояв терморегуляції та детоксикації нашого організму, і я точно не вважаю за потрібне заважати цим процесам. Для мене головне, це відчуття свіжості та приємний аромат, і тут Weleda порадувала🥰.
Щодо інших версій:
💛 жовтенька пахне лимончиком, приємний цитрусовий унісекс-аромат, що підіймає настрій;
❤️ рожева має дуже тендітну віддушку, підійде для людей, чутливих до ароматів.
По дії всі три ідентичні, тож можна обирати саме за своїми ольфакторними вподобаннями🤗.
Коментарі (0)