NIVEA Energy Micellar Water
Засіб для видалення ̶п̶л̶я̶м̶ ̶з̶ обличчя
Привіт Makeupclub 🖤
Зазвичай я змиваю макіяж двофазками та гідрофільними оліями, тому що вважаю ці засоби більш надійними, а ця міцелярка дісталася мені в подарунок до замовлення, довелося використати 🤷♀️ І ось нарешті вона скінчилась, відчуваю полегшення 😌 Використовувала я її для зняття косметики з рук після свотчив, так як для мого обличчя вона не підійшла. Осад у мене після неї залишився, дуже вона мучила моє обличчя, тому хочу застерегти тих, у кого чутливий тип шкіри.
Міцелярна вода з антиоксидантами
Серія: q10 plus vitamin c
Призначення: зволоження, очищення
Об'єм: 400 мл
Інгредієнти: апельсин, вітамін с, гіалуронова кислота, ніацинамід
Формула засобу: без запаху, з гліцерином, міцелярна
👀 Виробник заявляє, що ця міцелярка не лише якісно очищає шкіру, а й зволожує, відновлює її, додає енергії та захищає від впливу негативних зовнішніх подразників. Має одразу три антиоксиданти. У складі міститься екстракт журавлини, нікотинамід та вітамін С, кожен з яких має позитивний вплив, а у комбінації дають потужний захист від вільних радикалів та попереджують оксидативний стрес. Засіб офтальмологічно та дерматологічно протестований, тому чудово підходить для використання на як на обличчі, так і на очах та губах.
😿 Звучить непогано, навіть безпечно, але в моєму досвіді нічого з цього не підтвердилося на практиці.
Особливості під час використання:
✔️ рідка прозора консинсценція без домішок та запаху;
❌ непогано очищає шкіру від залишків себуму, знімає сухі тексутри, мій тональний засіб, навіть деякі стійкі олівці (але погано змиває гелеві олівці від lamel) та помади (не водостійки), та все ж таки з тушшю (не водостійкою) теж гірше справляється;
✔️ в процесі демакіяжу не потрібні особливі зусилля, лише докласти змочений ватний диск із засобом на кілька секунд і злегка стерти;
✔️ міцелярка не викликала алергічної реакції (тобто сверблячки, запалень або пошкоджень тканин не було);
❌ і тут моя реактивна шкіра поперхнулась 😬, бо реакція була, тай щей яка:
- середнього ступеня печіння на шкірі обличчя;
- сильне почервоніння і пощипування на очах та губах;
- при попаданні в очі сильно пекло;
❌ не завжди допомагало змивання водою, дискомфорт продовжувався доки не використовую умивалку (пінку/гель). Міцелярку я завжди змиваю, але тут я хочу акцентувати увагу на тому, що печіння на шкірі очей і губ нестерпне 😖;
❌ зволоження і догляду за шкірою я не відчула, відчуття на шкірі як після хімчистки білизни: шкіра чиста, продизенфікована, але суха та безжиттєва;
❌ вирівнювання тону шкіри не було, зате було локальне почервоніння, але не завжди і не в одних і тих же місцях;
❌ НЕ підходить для щоденного використання і НЕ для всіх типів шкіри;
🧐 більш пружною моя шкіра не стала, але й в'ялою її не назвеш, завдяки моєму догляду за нею, тому сказати як впливає цей засіб на пружність, не можу;
✔️ витрата економна.
Ще деякі плюшки за які слід похвалити:
✔️ прозора зручна пляшка з дозатором;
✔️ vegan формула;
✔️ не містить мікропластику;
✔️ пляшка на 96% вироблена з переробленого пластику, виключаючи етикетку та кришечку.
Почуття від такого подарунку ніби свиню підклали - неприємно і витає питання "за що?" 🥺
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)