Mary Ost

BARBERS | Подарунковий набір для чоловіків Sandalwood & Grapefruit

Зазвичай подарункові набори для чоловіків не викликають у мене особливого захоплення. Вони часто містять стандартні засоби, якими важко здивувати. Але коли я побачила подарунковий набір Premium Men’s Set “Sandalwood & Grapefruit” від Barbers, моя думка змінилась. Це дійсно стильний набір, який сподобається не тільки тим, хто цінує якість, але й тим, хто любить по-справжньому чоловічі аромати, комфорт та практичність.

У набір входить гель для душу Sacramento, лосьйон після гоління London та стильні чоловічі шкарпетки Bring Me.

Різдвяна упаковка лише підсилює враження свята, додаючи атмосферності і настрою.

Наповнення : гель для душу 500 мл, лосьйон 100 мл., шкарпетки р. 40-43

Бренд: Barbers

Вік: 18+

Призначення: заспокоєння, очищення, тонізування

Класифікація: професійна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

Гель для душу :Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glycerin, Sodium Olivoyl Glutamate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Polyquaternium -7, Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract, Panthenol, Parfum, Citrus Paradisi (Grapefruite) Essential Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 19140.

Лосьйон після гоління:Alcohol Denat., Water, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Parfume, Panthenol, Allantoin, CI 42090 (and) CI 19140.

Шкарпетки чоловічі: 80% бавовна, 15% поліамід, 5% еластан.

Хотілось би приділити увагу саме основним діючим компонентам засобів:

В основі гелю для душу — екстракт сандалового дерева та олія грейпфруту. Сандал має заспокійливу дію на шкіру, а олія грейпфруту надає енергійності та свіжості, створюючи чудовий баланс між теплим деревним ароматом і цитрусовою легкістю.

Лосьйон після гоління збагачений алое вера, конопляною та мигдальною олією, цей лосьйон відновлює шкіру після гоління, заспокоюючи роздратування.

Саме упаковка одразу привертає увагу — святкова коробка з елегантним дизайном додає подарунку унікальності. Вона велика і зручна. Колір упаковки — вишуканий, із яскравими акцентами, що гармонійно поєднується з темною палітрою кожного засобу всередині.

Засоби в середині коробки поміщені у натуральний мішечок, що додає боксу ще більшої презентабельності.

Гель для душу Sacramento: середньої густини, має легку текстуру, яка добре піниться. Аромат сандалового дерева з нотками грейпфруту відчувається вже в перші секунди, і він створює атмосферу спокою та енергії водночас. Аромат не надто інтенсивний, що дозволяє насолоджуватися ним, але не перевантажує відчуття.

Лосьйон після гоління London: прозорий та рідкий, після нанесення на шкіру моментально вбирається, не залишаючи жирних слідів або липкості. Аромат імбиру і кардамону розкривається досить делікатно, зберігаючи свої нотки протягом декількох годин. Шкіра після нього дуже м’яка та зволожена.

Шкарпетки Bring Me: Надзвичайно м’які, приємні на дотик. Вони добре сидять на нозі і не сповзають. Оригінальний надпис додає яскравості образу.

Гель для душу можна використовувати для повсякденного догляду. Потрібна досить невелика кількість, щоб створити багатий м’який пінний шар на шкірі, який не сушить її, а навпаки, зберігає м’якість і зволоження.

Лосьйон використовується після процесу гоління для заспокоєння шкіри, зменшення почервоніння та зволоження. Я б також відзначила, що цей лосьйон ідеально підходить для чутливої шкіри, адже не викликає подразнень навіть після найжорсткішого гоління.

Шкарпетки — це приємне доповнення, яке додає зручності у повсякденному житті.

Мій чоловік максимально позитивно оцінив такий подарунок, і можу сказати, що засоби дійсно вражають своєю якістю.

Гель для душу має чудовий деревно-цитрусовий аромат, який дарує не тільки чистоту, але й ніжний догляд за шкірою. Він не сушить і не стягує, дуже приємний у використанні. Якщо чесно, я не змогла втриматись, і теж користувалась цим гелем😁 Враження від нього чудові.

Лосьйон після гоління став справжнім рятівником для чутливої шкіри чоловіка: він не тільки знімає подразнення, але й приємно пахне.

А шкарпетки стали приємним бонусом, адже якість матеріалу відчувається на дотик, і, по словам чоловіка, вони дуже комфортні в носінні.

Цей сет не просто хороший подарунок, а справжнє задоволення для чоловіків, які цінують стиль і якість у кожній дрібниці. Моя оцінка цього набору — однозначно 10 з 10. Ідеальний корисний подарунок для будь-якого чоловіка.