Приховуємо недоліки з Girlwood
Суперматування: транспарентна пудра для гарного фінішу, яка вдосконалює колір обличчя 🎀
Останні кілька місяців у моїй косметичці оселився один цікавий засіб - транспарентна пудра від бренду Girlwood. Мені необхідне матування, бо маю комбі-шкіру з розширеними порами в зоні чола і щік, тому, звичайно ж, віддаю перевагу дійсно працюючим засобам, які могли б стримувати жирний блиск, не обтяжуючи шкіру і не створюючи ефект маски на обличчі. Плюс я хочу отримати від пудри легкий ефект вирівнювання тону, щоб у щоденному легкому макіяжі можна було обійтися лише нею. І вона виправ дала мої очікування! 👌
Girlwood вміють дивувати пакуванням. На початку використання пудра йшла у красивій картонній коробочці рожевого кольору. Всередині футляру є фетрова пуховка, яка при кожному закритті кришки притримує пудру, щоб вона не розсипалася по ситечку, бо сифтер був заклеєний клейким стікером. Пуховку я майже не використовую, бо просто, за звичкою віддаю перевагу своєму пухнастому помічнику - пензлику Real Technical 400.
Повністю прозора, лягає непомітним шаром, м’яко розмиває природний тон, не підкреслює недоліки на шкірі. При нанесенні відтінку не дає, бо це транспарентна пудра, що фіксує і тому я була здивована відгуками деяких дівчат, які жалілися на неі, адже такі засоби повинні матувати, повністю приховуючи блиск шкіри, а не давати відтінок. І з цим вона справляється на відмінно.
Завдяки оксамитовій текстурі робить шкіру гладенькою та візуально зменшує видимість пор. Великі недосконалості соло, звісно, не перекриє, але, чесно кажучи, я і не знаю таких сухих текстур, які можуть з цим впоратися навіть у професійних серіях.
На фото ви можете побачити іі у денному св ітлі. Нагадую, дівчатка, мені вже майже 40 і в мене крупні пори, але навіть їх рихлість вона затушувала і не провалилася.
Думаю справжні чудеса вона може зробити на шкірі 20-30- річної дівчинки. Фото без фільтрів:
Особливо корисною вона стане для фіксації макіяжу, усунення жирного блиску та навіть техніки бейкінгу. Спосіб нанесення пудри має значення — велика кількість може призвести до надто щільного покриття, тому я все ж рекомендую наносити пудру м’яким пухнастим пензликом та струшувати надмірний залишок із нього перед нанесенням.
Girlwood Goddess Power впоралася з усіма моїми примхами, нарікань до неї немає.
Знаєте, коли користуєшся продуктом і радієш, що робили люди для людей, бо врахували абсолютно всі нюанси - від приємної, дівчачої зовнішньої упаковки до зручності використання.
Підійде для комбінованої та жирної типів шкіри, не осідаючи у мікрозморшках і не приглушаючи природного сяйва шкіри.
Що важливо - вона не забила мої широкі пори та не спровокувала запалень. Мінусів у пудри так і не виявила, як закінчиться, візьму ще обов'язково і вам раджу, чудова. Тому, хто шукає матування — ловіть мою рекомендацію!
А ви знайомі з продуктами для обличчя від Girlwood? Що ще варто у них спробувати?
Коментарі (0)