Олійка для волосся від бренду Lola from Rio Pinga Açai & pracaxi
Ще один продукт від цього бренду — гарно зволожуюча олійка для кучерявого волосся.
Я завжди використовую олійку для волосся, щоб розбити каст. Кучерашки зрозуміють, до чого я, а тим, хто не використовує цей метод, розкажу вкратці. На вологе волосся я зазвичай наношу декілька різних засобів, таких як leave-in, пінка для укладки, гель для укладки або якийсь крем. Після нанесення засобів я сушу волосся дифузором. Після сушки на волоссі утворюється так званий каст. Тобто волосся виглядає так, ніби склеєне і зліплене, покрите м’якою оболонкою. Зазвичай після сушки цей каст збивається, і волосся набуває свого пухнастого кучерявого вигляду. Я розбиваю каст з олійками.
Пакування олійки досить звичайне. Це пластикова баночка з закручуваною кришечкою. Кришка закручується міцно і не протікає. Брала цю баночку з собою завжди в подорожі — ніяких інцидентів з нею не траплялося. Олійка має красивий фіолетовий колір і приємний солодкуватий аромат.
За консистенцією вона така, як і повинна бути: олійка досить жирненька, трошечки гелева, не дуже сильно розтікається по руці. Дуже приємний, смачный аромат. Для використання я беру необхідну кількість олії на долоні, розтираю її між долонями так, щоб в мене був рівномірний шар масла на обох долонях, і далі починаю просто прожмакувати кінчики волосся цими долонями в олії. Воно допомагає швидше розбити каст, а також надати волоссю здорового красивого блиску.
Без використання олійки волосся не виглядає таким блискучим і здоровим. Саме тому цей продукт завжди є в моїй косметичці. Відсутність такого блиску не означає пошкоджене або нездорове волосся. Але якщо хочеться гарного ефекту, як з реклами, то олійка — у допомогу. Вона трошечки підживлює мої кінчики і не дає їм пересихати. Особливо люблю її використовувати влітку, коли дуже жарко, або навпаки взимку, коли дуже холодно. Обидва варіанти температур досить погано впливають на довжину волосся, і олійка допомагає захистити його від пересихання.
Я однозначно повторю цю покупку, бо поки що ця олійка мені сподобалася найбільше
Коментарі (0)