BBIA Ready To Wear Downy Cheek, 06 Downy Fig
Чисто для цікавості замовила спробувати корейські кремові рум'яна. Хотілось порівняти з американськими формулами.
Пакування тут зовсім простеньке, але пластик по відчуттях нормальний, не хиткий. В принципі бюджетна ціна і не дає можливості розгулятись з оформленням продукту.
В лінійці майже всі кольори рожеві. Тому я обирала найнейтральніше з того що було.
06 Downy Fig - легкий теплий бежево-персиковий відтінок. Для світлошкірих людей буде супер, бо на моїй засмаглій шкірі я їх просто не бачила. Прийшлось чекати листопада, щоб я побліділа.
Текстура тут напівпрозора, якщо хочете кольору - потрібно нанести кілька шарів. З мінусів - липкий фініш, він не застигає на шкірі, до щік усе липне. Страшно представити як ця субстанція відчуватиметься на комбі та схильної до жирності шкіри.
Спонж забирає в себе забагато продукту. Пензлики наносять нерівномірно колір. Єдина штука, що рятує ці рум'яна, мій улюблений пензлик, дюп на Rare Beauty. З ним воно виглядає нормально, хоч липкість нікуди й не дівається.
Носиться воно нормально, зі шкіри нікуди не злізає. Липкість проходить десь через 3-4 години. Після деякого часу колір починає блідніти, але рум'яна все ще видно на обличчі.
Особисто для мене це дивна формула, явно не найулюбленіша. Не скажу що це прям кошмар, який треба викинути й забути, але це і не кохання на все життя. Норм, носити можна в холодну пору року. Бажання купувати азійські кремові рум'яна відпало, поки з мене вистачить експериментів.
Коментарі (0)