Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштана
Бальзам для ніг, який допомагає тримати лапки відпочившими, м'якими та доглянутими на щоденній основі.
Мені подобаються креми для рук від цього бренду. Про них я писала ось тут:
https://club.makeup.com.ua/post/52803/
І закономірно, що я захотіла спробувати і бальзам для ніг. Отже, давайте розбиратися з ним.
Засіб має стандартну для кремів тубу та дозатор. Упаковка має жовтий колір, що дозволяє мені легко знайти засіб серед інших схожих пакувань.
Текстура у бальзаму кремова і приємна. Схожа на трошки менш густий крем. За сіб має зеленуватий відтінок та приємний аромат. Текстура легка і не жирна. Засіб швидко всотується і не залишає слідів на підлозі чи одязі.
Склад у засобу багатообіцяючий: купа корисних екстрактів та олій.
- Екстракт кінського каштана зменшує втому, покращує мікроциркуляцію крові та підтримує здоров'я судин.
- Екстракт гамамелісу має протизапальні та антибактеріальні властивості, завдяки чому прекрасно заспокоює і тонізує.
- Олія макадамії пом'якшує і регенерує.
- Лемонграс покращує колір і текстуру епідермісу.
- Екстракт ламінарії насичує корисними мікроелементами і вітамінами, виводячи при цьому токсини.
Використовую я бальзам кожен день ввечері. Оскільки це засіб для ніжок, то роблю я це майже одразу перед сном, щоб він працював вночі і не потрібно було вже намазаними ніжками ходити по квартирі. Наноситься бальзам швидко, бо добре розподіляється по шкірі.
Десь за 10-15 хвилин після нанесення є приємне відчуття в стопах. Дуже люблю його використовувати, коли цілий день ходила в важких ботинках. Бо ніжки від них стомлюються, а цей крем, хоч і не робить їх відпочившими, але надає приємне легке відчуття.
Окрім цього, бальзам добре живить шкіру. На ранок ніжки м'які та гладкі. Але для кращого ефекту його треба використовувати кожен день. Після одного нанесення не чекайте дива ефекту на пятах. Але при постійному використанні вже за півтора-два тижні ви помітите, як шкіра стає м'якшою.
Мені дуже сподобався цей бальзам. Тепер треба спробувати ще зелений, бо багато доброго про нього читала в клубі.
Коментарі (0)