Знахідка осені: кру тезний тон Bless за 260 грн
- Алло! Привіт! Купила собі нову, польську тоналку, вона крутіша за твою Chanel... - Виїжджаю! 💨
Хто мене читає, той знає, що я люблю люксові, якісні тональні засоби. Особливо подобаються тональні креми з блюр-ефектом та природним фінішем. Але я знайшла цікавий бюджетний тональний у Bless, який не поступається якістю важкому люксу — це новинка One Drop & Go.
Ідея придбати цю новинку виникла не спонтанно, як завжди. Купила не заради потреби, а заради задоволення, бо вже спробувала його у своєі подруги. І мене він притягнув як магніт своєю якістю. Тож після тестування у неі одразу кинула до кошика на сайті такий же відтінок - Light Beige 02. Мені здається, що тон тут взагалі якийсь універсальний з-поміж трьох представлених у лінійці, так що довго мучитися не довелося.
У тональному кремі мені важливий легкий вологий розподіл, хороше перекриття, блюр-ефект, хороша поведінка і бажано нейтральний підтон. Все це тут є.
Скажу одразу, що герой посту має розкішне пакування. Він продається не голий, як король, а запакований у картонну, дзеркальну коробочку, як у дорогих аналогів.
Упаковка пластикова, вся інформація надрукована на тюбику та не стирається. Хоч користуюся ним вже місяць. Виглядає доволі естетично.
Носик вузенький, тож наношу прямо з нього на обличчя плоскими краплями. Мені зручно припечатувати кінчик до обличчя і вичавлювати звідти крем напряму, бо, зізнаюся, не дуже люблю широкі, пласкі носики, які, плюс до всього потрібно перевертати вверх і з-за цього тюбик завжди брудниться. Тут все продумано.
Тон розподіляю вологим б'юті блендером, пудрою частіше всього не закріплюю. Моя мета - тонкий та натуральний фініш, який візуально прибере сліди втоми, підсвітить, але не затонує наглухо, як ті страшні тоналки з 90-х.
Наглядно покажу як він перекрив мої рожеві щоки після пілінгу:
One Drop & Go має живий, дійсно сяючий фініш, а не зацементований, як у бюджетних конкурентів.
Ефект від тонального крему перевершив усі мої очікування попри цінник. Лягає дуже тонко, як друга шкіра, абсолютно непомітний на обличчі. Не підкреслює моі кратерні пори та не западає у них.
Навіть через 12 годин носки без пудри вперто сидів, блищав, звичайно, але ніяких дірок не з'являлося, скільки б не носила. З ним важко переборщити, бо він легенький.
На шкірі лежить легко, не відчувається. З ним я почуваюся впевнено! 👌
Тож ловіть мою щиру рекомендацію на цей бюджетний польський тональний кремчик від Bless! Він точно вартий більшого і ви навряд чи отримаєте від нього розчарування.
А які засоби від цього бренду ви полюбляєте? Поділіться своіми фаворитами. Це так цікаво.
Коментарі (0)