Stylish Montreal
Avenue Des Parfums
Якщо сумніваєтесь, який аромат обрати для чоловіка, беріть Stylish Montreal — не прогадаєте. Я впевнена, він сподобається кожному другому, якщо не кожному чоловіку. Він звучить авторитетно, характерно, динамічно та, головне, знайомо.
Розповідаю ⬇️
Аромат виконаний у традиційному стилі парфумів Avenue Des Parfums: розсувна коробочка, добротний флакон з міцного скла та сині мотиви у дизайні. А також гарний розпилювач, який працює чудово щоразу.
Відмінність Stylish Montreal — це зображення мапи цього міста на коробочці. Також помітила, що буває різниця в кришечках: десь вона чорна, а десь срібна (як тут), але, як на мене, це не грає великої ролі. Тому переходимо до найголовнішого — аромату:
Піраміда Stylish Montreal наступна:
Початкова нота: Ананас, Бергамот, Вербена лимонна, Лаванда
Нота серця: Герань, Дубовий мох, Кумарин, Сухофрукти, Троянда, Червоне яблуко
Кінцева нота: Боби тонка, Сандал
Стартує аромат впевнено і рішуче, як чоловіче рукостискання. Нотки бергамоту і вербени звучать свіжо, з легким солодким післясмаком від ананасу.
Згодом розкривається серце аромату: дубовий мох і кумарин — тут аромат відчуваються дуже масивно. Мені дуже подобається, як він грає: вдихаючи, важко зрозуміти, чи зараз це кумарин із яблуком, чи троянда з мохом, чи мох соло, чи із сухофруктами. Тут складно, повторюсь, цікаво і потужно.
З часом він стає теплим і спокійним, але все ще міцним. Ноти сандалу та бобів тонка преобладають, залишаючись на шкірі до самого кінця.
Цей аромат про характерність і мужність.
Особисті асоціації: …Це його перший день на новій посаді. Він трохи хвилюється, але не показує цього — він кремінь, скеля, твоя опора. Спокійний і впевнений, готовий зустріти будь-який виклик. Навіть аромат, як і він, відображає цю стабільність та надійність. Солодкий поцілунок на удачу. У подумках "Він неперевершений!", а на вустах: "Гарного дня, коханий"...
Аромат шлейфовий та дуже стійкий. На шкірі тримається цілий день, а на одязі до наступного дня теж.
Парфум Stylish Montreal можна віднести до вічної класики, гадаю це один з найпопулярніших чоловічих ароматів. Навіть якщо ви не розбираєтесь у нотах і пірамідах (як, наприклад, мій чоловік, для якого є тільки два варіанти: "норм" і "точно ні"), ви точно десь чули цей аромат і примітили його у гарному сенсі. Його шлейф настільки впізнаваний і виразний.
Мені дуже подобається чути його на чоловікові, тому однозначно можу радити, хоча б для затесту 💙
Коментарі (0)