#Yanas_pajama_party
Відео святкування з собанями всередині))
Сьогодні святкує свій День народження запальна та весела, харизматична та неповторна кучеряшка-Яночка!) Вітаю тебе, мила дівчинко, з твоїм святом і бажаю продовжувати сяяти та світити навкруги, адже один вогник здатен запалити тисячі сердець! Здоров'я, достатку, любові та гармонії тобі й твоїм близьким, а найважливіше - миру! ♥️.
Я надзвичайно щаслива, що в нас стає вже доброю традицією замість подарунків піклуватись про тварин, тож звітую щодо нашого пиршества🤩. В трапезі приймали участь: Булка, Федька, Луна, Плюша, Білка, та за кадром ще залишились руда Женя та мій улюбленець - великий чорний Хлопчик (він дуже сором'язливий, тому ховався від камери, але, звісно, без смаколиків не залишився). Ну, і тамадою на святі був мій псинуль Тім, куди ж без нього 😁.
Святкове меню складається з рисових пластівців з курочкою, запеченої свинини на овочевій подушці та крутонів у вигляді хрусткого корму))). На десерт - домашній сирочок♥️.
P.S. Мене скоро прозвуть Білосніжкою, тілька та ходила з гномами, а зі мною завжди 7 пухнастиків🤣.
Коментарі (0)