Знову на повторі! Одна з моїх найулюбленіших тушей!
Maybelline Sky High Cosmic Black
Привіт, красуні!
Якщо б мене зараз попросили розказати, які три мої улюблені туші, то я без роздумів назвала би своїх фавориток. Перша - це Eveline Variete у рожевій упаковці (той випадок, коли якість в рази перевищує ціну), друга - Loreal Panorama (відкриття цього року, робить вії просто величезними і не осипається), і третя - це Maybelline Sky High Cosmic Black, з якою я познайомилася завдяки Makeup Club, проте вона вже втретє в мене на повторі.
Всі ці туші працюють на моїх віях ідеально, і я навіть не можу сказати, яку з них люблю більше. Тож, коли треба купити нову туш - обираю ту, що по акції:-)
Але, сьогодні хочу поговорити більш детально саме про Maybelline Sky High Cosmic Black, тому що зараз я нею користуюся кожного дня.
Туш має тоненьку силіконову щіточку, схожу на ялинку. Саме завдяки цій формі дуже зручно промальовувати вії від самих коренів. На відміну від класичної версії Sky High у рожевому футлярі, тут щітка не така гнучка, тому добре "захоплює" кожну волосинку.
Maybelline Sky High Cosmic Black робить погляд дуже виразним. Звісно її можна нанести тонким шаром, щоб отримати скромний щоденний варіант, але я люблю, коли вії видно, вони довгі, об'ємні, та підкручені.
Туш ідеально підходить для драматичних макіяжів.
Вона не склеює, не лягає грудочками і не осипається, і це, звісно не може не радувати.
Цій туші навіть дощ не страшний, бо вона не тече.
А змивається вона легко, як термотуш, теплою водою.
Maybelline Sky High Cosmic Black робить все, що повинна робити гарна туш: подовжує, розділяє, надає об'єму та підкручує. Не відбивається, не розмазується і не розтікається.
Той факт, що туш на повторі в мене вже втретє - говорить сам за себе. Люблю її і щиро рекомендую.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)