OKazkova

Надзвичайно ефективний холодочок

Надзвичайно ефективний холодочок

Обожнюю альгінатні масочки від NanoCode за їхнє ідеальне замішування, за комфортні відчуття, легке зняття і - найголовніше - за чудовий результат! Цей допис про мою нову ранкову улюбленицю - альгінатну маску "Кріо-ефект"💚

Яскравий червоний пакетик, у якому зберігається 20 г маски. На звороті пакетику є вся необхідна інформація. Також буває у баночках на 180 та 700г.

• Діатоміт - природний адсорбент, нормалізує роботу сальних залоз, має антисептичні властивості
  • Альгінат натрія - загусник, стабілізатор, який, власне, і робить маску альгінатною
  • Сульфат кальцію - очищує, матує, тонізує шкіру, а також допомагає масочці правильно застигати
  • Пірофосфат натрію - сповільнює застигання маски, щоб можна було спокійно нанести її на шкіру
  • Спіруліна - насичує шкіру білками, вітамінами, мінералами та полісахаридами; зволожує та омолоджує
  • Ментол - освіжає, має протизапальні та бактерицидні властивості
  • Аромокомпозиція - надає масочці легкий аромат м'ятної жуйки, що дуже гармонійно поєднується з ароматом інших компонентів

Масочка швидко замішується до однорідної консистенції. Вчасно застигає після нанесення. В процесі витримування дарує відчуття дуже приємного, делікатного холодочку на шкірі.

Через 20 хвилин масочка легко знімається одним пластом. А декілька маленьких цяточок, що підхохли по краях, можна швиденько підтерти змоченим у воді ватним диском.

Як зазвичай, я робила маску зранку. І цього разу вирішила зробити фото до/після, щоб якнайкраще показати ефективність масочки. Мені здається, на фото результат помітний🥰

✨ зменшився ранковий набряк

✨ тон рівніший

✨ пори звужені, чисті, охайні

✨ і загалом обличчя виглядає більш свіжим, бадьорим та відпочившим

✨ а ще цього не скажеш по фото, але повірте: шкіра стала дуже приємною, гладенькою та м’якенькою на дотик

Так мені сподобалась ця масочка, що я вже замовила банку 180г😏 А взагалі всі альгінатні масочки від NanoCode дають подібний гарний ефект. Відгуки про інші масочки бренду, які я вже спробувала, можна почитати за посиланнями:

Дякую за увагу🫶