Joko Blend | Кава, кокос та ще більше для догляду за шкірою
Original & Coconut
Нещодавно я вже ділилась своїми враженнями від скрабів Joko Blend з ароматами вишні та апельсину.
Сьогодні ж хочу познайомити вас з двома іншими фаворитами — оригінальним та кокосовим кавовими скрабами, які мають свої особливості та унікальні аромати.
Обидва скраби мають стильне мінімалістичне чорне пакування у зручних круглих баночках. Об'єм кожної з них — 200 г, що дозволяє надовго насолоджуватися цими скрабами.
Консистенція продукту щільна, зерниста та насичена кавовими частинками, які ефективно відлущують ороговілі клітини.
Ці скраби досить економічні у використанні, і навіть невелика кількість продукту достатньо для повноцінного догляду за тілом.
Оригінальний кавовий скраб — класика, яку обирають прихильники натурального кавового аромату. Він має інтенсивний запах свіжої кави, що пробуджує і дарує енергію під час кожного використання. Крім кавових зерен арабіки, у склад і також присутні олії оливки, мигдалю та какао, а також вітамін Е, який відомий своїми зволожувальними властивостями. Така комбінація компонентів сприяє глибокому зволоженню та живленню шкіри.
Кокосовий кавовий скраб — ідеальний вибір для тих, хто шукає щось екзотичне. Його аромат — це гармонійне поєднання кави та кокоса, яке надає процедурі догляду за шкірою особливий релаксуючий ефект. Окрім кавових зерен, цей скраб збагачений кокосовою олією, що пом'якшує шкіру та робить її надзвичайно ніжною на дотик.
Скраби Joko Blend забезпечують ефективне відлущення та оновлення шкіри завдяки кавовим частинкам, які м’яко, але глибоко очищують пори та видаляють ороговілі клітини.
Після використання шкіра стає надзвичайно гладкою, пружною та насиченою вологою завдяки комплексам натуральних олій.
Обидва скраби мають приємну текстуру, яка не подразнює шкіру, залишаючи після себе відчуття доглянутості та легкий аромат, що ще довго залишається на шкірі.
Серед усіх чотирьох скрабів найбільше мене вразив оригінальний. Його насичений кавовий аромат в поєднанні з класним ефектом створюють справжнє задоволення під час кожного використання.
Оновлені скраби від Joko Blendточно варті вашої уваги, а широкий вибір ароматів дозволяє знайти саме той, що стане вашим улюбленим.
Коментарі (0)