Пінний с краб для тіла від Tink: особливості і кому підійде
Коли цукор бореться з целюлітом, а не є його причиною 🥭
Вітаю! Я не дуже люблю агресивні скраби типу кавових, для мене вони занадто царапають шкіру, і я не відчуваю комфорта від процедури. Раніше думала, що цукрові та сольові скраби - це баловство, а зараз користуюсь на регулярній основі. Розкажу в подробицях про особливість пінного скрабу.
Баночка яскрава, прямо нагадує соковиті манго – те, що потрібно для підняття настрою у ванній. До того ж, має захист від першого відкриття, що завжди приємно, особливо якщо купуєте в магазині.
Скраб насиченого жовтого кольору, а ось аромат – це щось! Ледь відчула цей насичений запах манго – і ванна кімната наповнилася тропіками. Не надто солодкий, але свіжий і соковитий, схожий на манговий смузі.
Спочатку я боялась, що цукрові часточки можуть швидко танути, залишаючи шкіру без належного скрабування. Але Tink вдалося створити баланс: цукор не тане одразу, а піна затримується, дозволяючи провести справжній масаж.
Застосовувала на вологу шкіру, невеликими порціями. Спочатку відчуття ніжного масажу, потім піна починає активно розподілятись по шкірі, що продовжує ефект скрабування. Через кілька хвилин цукор розчиняється, а піна залишається, додаючи легке зволоження.
✔️ М'яке, але ефективне очищення без надмірної абразивності.
✔️ Піна продовжує ефект скрабу і забезпечує додаткову м'якість шкіри.
Після застосування шкіра стала гладенькою, пружною і приємною на дотик. Відчуття, ніби після масажного салону. Рекомендую всім, хто хоче отримати ефект без агресивного скрабування.
Коментарі (0)