saybeautyk

Рум-спрей від Avenue des Parfums

Рум-спрей від Avenue des Parfums

Зазвичай я обираю більш солодкі та східні, пряні композиції (причому як для оселі, так і для себе в парфумерії).

Але іноді все ж хочеться інших ароматів - більш свіжих, квіткових, щоб одразу було зрозуміло навіть по запаху: тут ЧИСТО. Саме тому я дуууже довго дивилась на аромат Lotus & Sandalwood, читала про нього кожен відгук буквально всюди, де знаходила.

В підсумку взяла для своєї квартири ароматне комбо від Avenue des Parfums: дифузор та в пару до нього рум-спрей, щоб додатково оновлювати і посилювати аромат.

Спрей виконаний у мінімалістичних чорних відтінках, що ідеально вписується в дизайн будь-якого дому.

Обʼєм - 200 мл, які використовуються цілком економно.

До речі, мені подобається, що бренд не тестує свою продукцію на тваринках і це дуже важливо.

Сподобався дозатор, який має захист від пшику, що дуже зручно, якщо вдома є дітки, наприклад.

Він видає доволі дрібну хмаринку аромату, не «плюється» струменем і не тече.

Композиція аромату саме така, як я і хотіла: це кристальна свіжість, але він пахне не дешевим освіжувачем повітря «Морський бриз».

Це щось…💭

Початкова нота: Фрезія

Нота серця: Лотос, Півонія, Цикламен

Кінцева нота: Білий мускус, Мускус

Для мене аромат стартує легенькими, чистими нотами із зовсім невеликою солодкістю (в жодному разі не кондитерською, а квітковою. Думаю, в цьому заслуга фрезії? Скоріш за все).

Через 2-3 хвилинки починаю відчувати віддалені ноти цукерок чи газировки «Дюшес».

Не знаю, яким чином мій носик знайшов в цій композиції нотки свіжої хрусткої груші, але все ж таки вони для мене тут присутні)

Потім композиція починає звучати більш акватично і розсіяно, ось тут вже чується водянистий аромат тої самої німфеї (кувшинки, водяної лілії), яку часто можна зустріти в походах по каналах Дніпра)

Це свіжо, ненавʼязливо, без гучності і випирання аромату. Він настільки наче вбудовується в стіни, що звучить максимально природньо, ніби це справді аромат квартири після прибирання.

«Чистоту» підсилює мускус, який найчастіше і використовують для відтворення порошкових, свіжих нот в парфумерії.

З рум-спреєм Lotus&Sandalwood можна не боятись переборщити, адже зробивши навіть з десяток розпилень від нього не болить голова, не нудить і немає відчуття «занадто».

Стійкість у аромату також помірна і це не дивно, адже подібні аромати мають властивість швидко розсіюватись, на відміну від важких, солодких і східних композицій.

Це було попадання в саме яблучко, адже саме таку композицію я хотіла для свого дому.

Свіжо-квіткову, з нотами води та чистоти (так, для мене вода також пахне, і по-різному).

Я постійно оновлюю аромат, розпилюючи його як просто в повітря, так і на штори, крісла та диван (ще один важливий момент - жодних плям не залишається, але я і пшикаю на відстані 10-15 см). Гарне доповнення до дифузору.

Для мене це наразі еталон серед ароматів для оселі, який постійно хочеться відчувати.