krislemly

Tink Kids | Веселий догляд за волоссям з улюбленими героями

Продовжуючи знайомити вас із дитячою лінійкою бренду Tink, сьогодні хочу розповісти про надзвичайно милі шампуні-бальзами для дітей, які перетворюють буденне миття волосся на маленьке свято!

Їх тестувала донечка моєї подруги, тож я ділюся їхніми враженнями та емоціями від знайомства з цими яскравими засобами.

Пляшечки оформлені дуже яскраво і кумедно, з милими монстриками, які ніби запрошують малюків погратися.

Флакон об’ємом 300 мл — це ідеальний варіант, якого вистачить надовго навіть при регулярному використанні.

Шампуні мають приємну, не надто густу, але і не рідку консистенцію, яка легко розподіляється по волоссю і не розтікається в руках.

Вона має кремову текстуру, що створює ніжну піну та забезпечує дбайливе очищення.

Шампунь-бальзам "Sweet Berry" зачаровує ніжним, солодкуватим ароматом ягід, який одразу ж подобається дітям. Запах не надто інтенсивний, але достатньо виразний, щоб залишити легкий ягідний аромат на волоссі після миття. Формула «2 в 1» дозволяє не турбуватися про кондиціонування — волосся стає м'яким і легко розчісується, що особливо важливо для малечі.

Другий засіб із цієї лінійки має аромат жувальних ведмедиків — солодкий, трохи карамельний з фруктовими нотками. Дітям він подобається за свою схожість із відомими ласощами, і це додає мотивації до миття волосся.

Формула також «2 в 1», що робить волосся м'яким, блискучим і легким для розчісування.

Шампуні відмінно очищують волосся, роблячи його м’яким і шовковистим на дотик. Засіб не пересушує волосся і не дратує шкіру голови, завдяки своїй м’якій формулі.

Ще один великий плюс — шампунь зовсім не щипає оченята, що особливо важливо для малюків.

Після миття волосся виглядає доглянутим, легко розчісується та має приємний легкий аромат, що піднімає настрій маленьким дослідникам.

Tink Kids "Sweet Berry" і "Gummy Bears" — це відмінний вибір для батьків, які хочуть, щоб догляд за волоссям став для їхніх дітей веселим і комфортним ритуалом.