Linkin Park: From Zero
Почати з нуля
Всім привіт. Сьогодні для мене не просто день. І на такий випадок я створила цей макіяж.
Linkin Park - це не просто група, це - частина душі... Писати, як і читати - можна багато, особливо на тлі останніх подій. 7 років мовчання [за виключенням синглів Lost i Fighting Myself 2023... які звучать, наче голос Честера з того світу] і повернення на сцену з новими силами, але й з дещо іншою енергією. Для мене, як для музиканта - це ой як відчутно. Вони стараються зберегти свою автентичність; вона проскакує, але не в повній мірі.
Хвиля жалоби за Честером сильно підскочила... І я теж на собі її відчуваю дуже гостро. Тут напрошується нагадати "фанатам" відторгнення до альбому One More Light... У піснях навіть більше підтексту, чим могло здаватись на перший погляд. Ми часто не чуєм, ми часто сліпі до якихось проблем, що значно глибші та більш масштабні за "побутові" примхи. Але ж ні, нам треба сказати своє фе, бо ми не вмієм промовчати чи бути взаємоввічливими; не вмієм поважати одне одного. Це як цькування у школі, де заради приколу когось принижують щодня.
💔Честер Беннінгтон - безперечно Легенда. Мені дуже подобається вираз, що "він співав як ангел, та кричав як демон". Своїм голосом він торкнувся душі мільйонів. Честер спас багатьох, але ми не спасли його...
🔮Сьогодні, 15 листопада 2024, вийшов перший альбом оновленого Linkin Park. І я з нетерпінням чекала цього дня, хоч більше місяця після камбеку я знаходилась у фрустрації. Пізніше ж я відчула радість та ковток свіжого повітря. Улюблена група повернулась, і розблокувала всі добрі та теплі спогади... І сумні. Бо не було б все так трагічно, якби вокалісти просто мінялись...
Про макіяж
На щоці я намалювала логотип групи 2017 року, коли Честер пішов з життя. Шестигранне обрамлення стало 5-гранним. Макіяж очей створений хаотично у відтінках нового альбому. Палетка: Jeffree Star Blood Lust.
Тон обличчя: тональний Revolution Pro Foundation drops F0,5; консилер Maybelline Fit Me 03; пудра Maybelline Hybrid. Брови: віск для брів Zola, туш Essence. Очі: палетка тіней Jeffree, туш Glambee Jollity. Губи: Maybelline Superstay Matte ink 95 i Lamel let's glaze lip oil 404.
Коментарі (0)