Фечко Христина

ВВ-крем для обличчя Patricia Ledo BB Cream з вітаміном E

ВВ-крем для обличчя Patricia Ledo BB Cream з вітаміном E

Оскільки я не надто часто користуюся тонуючими засобам для обличчя то й придбала собі легкий ВВ-крем
Пакування лаконічне та приємне на дотик, але коли крем почав закінчуватися то стало складнувато вичавлювати тож треба розкручувати тюбик

• Крем дуже легкий і на шкірі не відчувається
  • Наноситься легко та гарно лягає
    Майже не перекриває кольорові недоліки шкіри тож їх потрібно перекривати консилером
  • У мене відтінок 01 це світлий відтінок з певною сіринкою і він гарно підходить моєму кольору шкіри
  • Багато бачила відгуків, що з часом він окислюється, але на собі такого не побачила
  • Шкіру не сушить
  • Тональний в мене добре тримається протягом дня, лише зник з підборіддя (що не дивно, бо зараз ходжу в куртці) і носа (через нежить), і це без пудри, але можливо це через крем, яким зараз користуюся (Крем заспокійливий для проблемної шкіри під час системного лікування акне)

ВВ-крем мені подобається, він легкий не відчувається на шкірі, не сушить, не окислюється, приємний і гарно виглядає, скоро його закінчу, але повторювати не буду, бо мені потрібне сильніше перекриття, ніж те, що мені дає цей крем