celimax The VITA-A Retinol Shot Tightening Serum
Сироватка з ретинолем та спікулами
Можу сказати відразу, що це одна з найвдаліших покупок з догляду за обличчям, за останній час.
Я під великим враженням, тож почну.
Тут дуже правильний та дієвий склад.
Головний компонент це ретинол 0.1 %, він має не тільки антивікові властивості, а і антиакне.
Він контролює виділення себуму, а також вирівнює тон та текстуру шкіри (і це те, за що я закохалась в цей засіб) .
Також тут міститься неймовірно багато різних пептидів, наприклад нанопептиди, трипептиди міді, пентапептид, та пантенол, це все стимулює виробітку колагену та синтезу шкіри, надає еластичності, пружності та відновлення шкірі.
І звісно, розроблений і запотентований брендом комплекс A-Shot, це і є ці спікули або мікроігли, завдяки якими процес доставки всіх інгредієнтів зазначених вище , стає більш швидким та дієвим.
Я побачила результат вже з першого використання, і він настільки мене вразив, як ніякий інший продукт, за останні роки.
На шкірі було дуже багато пост акне, яке періодично в мене зʼявляється. А також глубокі акне, які залишились, як комедони.
Вже після першого використання, зранку я побачила, як тон шкіри просто став набагато рівніший, а глубокі комедони «вийшли на зовні».
У цього серума легка, кремово-гелева консистенція. Трохи жовтуватий колір.
Коли ви його наносите, то відчуваєте, легке покалування (це діють спікули). Воно не занадто. І триває декілька секунд.
Цим засобом , наразі, я користуюсь вже приблизно 3 тижні, десь на другому тижні користування, потрохи почала злізати шкіра в області носа та підборіддя. Зараз вже не злізає. Він дійсно допомагає контролювати нові висипи та заводить їх до мінімума, і до ніяких інших, активних засобів рука взагалі не тягнеться. Хочеться користуватися тільки цим.
Якщо у вас є схожі проблеми зі шкірою, раджу спробувати🔥
Коментарі (0)