getejra

Скраб для рук та ніг

Скраб для рук та ніг

Це мій перший скраб окремо для рук та ніг. Я не ходжу на манікюр і педикюр (ліньки і боюсь), тому приводжу ручки/ніжки до ладу сама. Зазвичай використовувала скраб для тіла, але вирішила спробувати окремий продукт саме для цих частин тіла. Скажу, що особливої різниці я не помітила, єдине що відзначила -він перетворюється в таку пінну емульсію.

Скраб для рук і ніг з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте від бренда Shelly покращує текстуру епідермісу, прискорює його обмінні процеси та довго нагадує про себе неймовірною гладкістю.

Скраб для рук та ніг
Скраб для рук та ніг

Пластикова баночка зручна, прозора, з гвинтовою кришкою та додатковою пластиковою мембраною, що захищає від потрапляння вологи, 350 г. Лавандовий колір 💜, який я обожнюю. У виробника вказано, що аромат - жасмин та конвалія, але я рада, що відчуваю якусь ягідність.

Наношу засіб на вологу шкіру масажними круговими рухами до утворення кремоподібної емульсії. Після закінчення процедури змиваю великою кількістю води, можу використовувати додатково пемзу.

Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Давайте ж розглянемо, що нам обіцяв виробник:

- натуральна цукрова формула сприяє ефективному та безпечному очищенню;
- розчиняє сальні пробки, чорні цятки, вміст забитих пор (це часом не маска для обличчя 😆?)
- дбайливо відлущує ороговілі клітини;
- алантоїн пом’якшує загрубілі ділянки епідермісу;
- равликовий екстракт посилює його пружність, еластичність;
- масло каріте прискорює кровообіг, регенерацію;
- чудово тонізує та дарує тривале відчуття прохолоди.

І я можу погодитись з усіма цими пунктами: після використання шкіра стає дуже гладенькою та зволоженою, а також я в захваті від його пінності. Наступним спробую бірюзовий, бо цей колір також обожнюю (ну хто б ще обирав засоби не по складу, а по кольору 😆)