Скраб для рук та ніг
від Shelly
Це мій перший скраб окремо для рук та ніг. Я не ходжу на манікюр і педикюр (ліньки і боюсь), тому приводжу ручки/ніжки до ладу сама. Зазвичай використовувала скраб для тіла, але вирішила спробувати окремий продукт саме для цих частин тіла. Скажу, що особливої різниці я не помітила, єдине що відзначила -він перетворюється в таку пінну емульсію.
Скраб для рук і ніг з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте від бренда Shelly покращує текстуру епідермісу, прискорює його обмінні процеси та довго нагадує про себе неймовірною гладкістю.
Пластикова баночка зручна, прозора, з гвинтовою кришкою та додатковою пластиковою мембраною, що захищає від потрапляння вологи, 350 г. Лавандовий колір 💜, який я обожнюю. У виробника вказано, що аромат - жасмин та конвалія, але я рада, що відчуваю якусь ягідність.
Наношу засіб на вологу шкіру масажними круговими рухами до утв орення кремоподібної емульсії. Після закінчення процедури змиваю великою кількістю води, можу використовувати додатково пемзу.
Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.
Давайте ж розглянемо, що нам обіцяв виробник:
- натуральна цукрова формула сприяє ефективному та безпечному очищенню;
- розчиняє сальні пробки, чорні цятки, вміст забитих пор (це часом не маска для обличчя 😆?)
- дбайливо відлущує ороговілі клітини;
- алантоїн пом’якшує загрубілі ділянки епідермісу;
- равликовий екстракт посилює його пружність, еластичність;
- масло каріте прискорює кровообіг, регенерацію;
- чудово тонізує та дарує тривале відчуття прохолоди.
І я можу погодитись з усіма цими пунктами: після використання шкіра стає дуже гладенькою та зволоженою, а також я в захваті від його пінності. Наступним спробую бірюзовий, бо цей колір також обожнюю (ну хто б ще обирав засоби не по складу, а по кольору 😆)
Коментарі (0)