Для блискучого настрою
LAMEL Make Up Insta Glitter Bomb for Face & Body
Вперше ці гарнющі блискітки від LAMEL я зустріла у дописі красуні Missmili 💕 І так вони мені сподобались! Коли я вирішила зробити замовлення, 401 тону не було в наявності, тому обрала тон 403.
Вчора спробувала їх: доповнила образ для піжамної вечірки чарівної Yana__matviets 🤗 І ділюсь враженнями✨
Глітер міститься у милому маленькому тюбику об’ємом 20 мл. Тюбик загорнутий у плівочку і має пломбочку на отворі - це і контроль відкриття, і захист від протікання. Також на тюбику є наліпка з усією необхідною інформацією. І найприємніше: позначка PETA Approved, що означає відсутність тестування косметики на тваринах🫶
Глітер на гелевій основі, що дозволяє легко розподілити блискітки, а потім застигає і надійно їх фіксує. Про цьому не доставляє жодного дискомфорту, навіть якщо залишити його на цілий день. При нанесенні блискітки не дряпають шкіру.
Самі ж блискітки гарного рожевого кольору з зеленими і фіолетовими переливами. Ну дууже гарно😍
Блискітки надійно тримаються протягом дня. Осипаються, тільки якщо нігтями чухати. Частково глітер можна змити водою, але швидше та надійніше: гідрофільна олія + пінка для вмивання.
Мені неймовірно сподобався цей рідкий глітер! Супер крута штука для святкових образів або просто для підняття настрою в осінньо-зимові дні🥰
Дякую за увагу✨
Коментарі (0)