Anna_feerie

Пілінг як запорука здорового волосся

Без якісного очищення шкіри голови не може бути здорового та красивого волосся - цю аксіому я вивчила ще на першому році кучерявого методу, адже багато людей, які починали використовувати м'які шампуні та ковоші, стикалися з проблемами, такими як: свербіж, лупа та навіть випадіння волосся. Тому я завжди маю кілька шампунів + пілінг, щоб прибирати надлишок себуму, а також залишки стайлінгових продуктів, які як не старайся, але все одно потрапляють і на шкіру.

Пілінг Reclaire містить у своєму складі цілу низку кислот:

💚 гліколеву;

💚 яблучну;

💚молочну;

💚саліцилову.

Окрім цього, в складі присутні ніацинамід, пантенол, сечовина, екстракти ромашки та календули. По текстурі він ріденький, як водичка, аромат ненав'зливий та свіжий. Має доволі цікаву насадку, яка дозволяє розподіляти продукт одразу на велику поверхню волосся (але через це трохи збільшується розхід, тому не треба аж занадто багато мастити)).

Наносити слід на 15-20 хвилин на суху або вологу шкіру, попередньо зробивши легенький масаж. По відчуттях на голові особливого печіння немає, лише трохи ментолової прохолоди. Але ось коли засіб випадкове попаде на шкіру (конкретно на лоб) - то буде почервоніння, тож склад робочий та забезпечує не лише якісне очищення, а й додатково стимулює кровобіг, що дуже корисно для росту волосся👍.

Після використання пілінгу шкіра відчувається дуже чистою та свіжою, якщо були якісь лусочки або лупа - все зникає без сліду. Також помітний об'єм та головне, що нічого не чухається, як буває, коли певний час користуєшся лише безсульфатними шампунями.

Тож, якщо у вашому арсеналі досі нема пілінгу - обов'язково спробуйте такий засіб, тим більше зараз осінь, багато хто стикається з сезонним випадінням, а пілінги навіть трихологи призначають (перевірено, подруга нещодавно зверталась з такою бідою, тож це не просто косметичні забаганки, а нагальна необхідність для нашого здоров'я❤️).