Ну а тепер до головного
Час хвастощів та подяки 💝
Сьогодні я хочу подякувати дівчатам, які задарували мене купой подаруночків)
Чесно відкриваючі кожну посилочку я відчувала нереальний спектр емоцій!
Тому по часу прибуття відкриваємо закулісся)))
1
(обожнюю твої кішчачі стікери в телеграм) 🤭
Пряме попадання по кожному засобу)
В пакуночку я знайшла
- Lipper від Lipss RASPBERRY TART і він просто нереальний. Красивий, смачний ммм
- Гідрофільна олія Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil (міні). Мабуть Оля трошки екстрасенс, бо ця Олійка висіла в мене в бажанках
- Тканинна ампульна зволожувальна маска з екстрактом троянди MEDIPEEL Hyaluron Rose Moisture Ampoule Mask
- Пробник Purito Cica Clearing BB cream у 21 кольорі (нарешті спробую)
- Стильна листівочка в стилі Round Lab, пілінг пади, якісь цікаві патчі і смаколики для моїх хвостатих діток 😻
.
2
saybeautyk 🎙️
Дівчина з найкрасивішим голосом
В пакуночку я знайшла смаколики, які завдяки мамі не дожили до фото
- Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50+ Hirudo Derm Sun Protect Ultra Protect Face. Тому, як я користуюсь спф увесь рік, то це для мене дуже актуальний засіб
- Відливантик Xerjoff Join The Club Torino 22 (баккароїдні нотки мене одразу підкорили) та Lattafa Perfumes Yara, яку я дуууже хотіла спробувати і здається +1 любоу сталась, та пробнички які я з задоволенням використаю
.
3
Яка допомогла знайти мені аромат мого дитинства (досі не розумію як? бо опис мною зовім не співпав з реальністю ) хаха,талант
В боксику було
- Мій найнайнай Boyfriend від MERMADE. Обожнюю цей аромат до неможу
- Cиненькі патчі Mermade Hyaluronic Patch, які я дуууже хотіла спробувати
- Бальзам для губ Mermade Coco Jambo Lip Balm. Люблю їх бальзамчики, а цей ще й такий ароматний
- Маска MEDIPEEL Bio-Intense Glutathione White Ampoule (доречі я дуже люблю цей бренд)
- Чудове сухе масло Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil. Я вперше буду його пробувати і мені вже дууже цікаво І пробнички))
.
4
Лисичка Чистикова Дар'я 🦊
Для мене це було дуже неочікувано і від того в 100 разів приємніше отримати твій пакунок
- Свічка з ароматом Baccarat Rouge 540, що може бути прекрасніше? Звісно нічого Я навіть пообіцяла Даринці, що буду її палити (бо мені шкода ж) 😅
- Бьюти блендер (ти також підглядала мені в корзину?) бо мій вже вимагає заміни
3 чудовіих засоба від Botanioteka. Це буде знайомсвто із брендом
- Скраб для очищення шкіри голови "Чорна смородина й кропива" ну це я обожнюю і вже не уявляю свою рутину без таких додаткових засобів
- Кокосовий мультиспрей для гладкості волосся пахне просто нереально, вже напшикана ним
Ну і барабанний дріб
Мій перший в житті твердий шампунь для ослабленого волосся "Чорна смородина і кропива". Я стільки разів писала, що хочу спробувати, але не могла наважитись. Тепер вибору немає)
Смаколики і мила листівка з дуже приємним і теплим побажанням 🫶
.
5
Мій любимий чубчик khoroshaeva 🖤
Уважна Женічка поклала мені
- O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil, який я неймовірно хотіла спробувати (але вагалась чи підійде він мені?) підійшов, ще й як)
- Нічна маска для губ з екстрактом меду Eyenlip Honey Luster Lip Sleeping Mask і це, щось нереальне! Аромат просто нямка! І найголовніше, вона працює)))
- Paese Rice Powder. Мені здається її спробували вже всі, окрім мене) Шикарна, вчора ввечері нанесла і тепер я рожумію загальну любов до неї
- Рум'яна Bless Beauty Blusher, теж вже спробувала) Колір підійшов ідеально! Наносяться вау!
- Спонж для вмивання, блакитний «My Cookie». Ніколи не мала такого) Від того ще цікавіше спробувати))
Смаколик і листівочка з неймовірними словами, які в саме серденько!
Дівчата ви нереальні! Ще раз дуже дякую вам за все. Шлю тищумільон поцілуйчиків 😘