Універсальне масло для волосся Gisou
Час від часу який-небудь косметичний продукт відразу захоплює всі платформи соціальних мереж. Олійка для волосся Gisou Honey Infused Hair Oil - один з таких продуктів.
Запущений 2015 року, бренд заснувала інфлюєнсерка Negin Mirsalehi після того, як на неї обрушився шквал коментарів в Instagram із запитаннями, як вона зберігає своє неймовірне волосся таким довгим і блискучим. Минуло вісім років і бренд розширився до асортименту з 10 продуктів. Усі засоби містять культовий мед з пасіки батька Негін, і з моменту своєї появи бренд перебуває в топі. Тому, очевидно, мені потрібно було його спробувати))
Ця розкішна олійка для волосся збагачена медом з власного бджолиного саду Mirsalehi, розроблена для відновлення й оздоровлення волосся. Мед є натуральним зволожувачем і підтримує природний баланс вологи у волоссі, унаслідок чого локони стають здоровими, м'якими та сильними, з шовковистим блиском.
Після того як масло для волосся Gisou завірусилося в Instagram, мені одразу стало цікаво, чим же воно таке гарне. Здавалося, що буквально всі не можуть натішитися його здатністю розгладжувати і відновлювати волосся.
Масло для волосся Gisou можна використовувати по-різному: щодня як фініш, додаючи кілька крапель у маску для волосся або залишати на ніч. Завдяки вмісту меду, багатого на вітаміни, мінерали, амінокислотами й антиоксиданти, шовковиста олійка утримує вологу й надає волоссю шовковистого блиску. Я люблю наносити її на кінчики і довжину волосся після сушіння феном, олійка добре прибирає пухнастість. Я також додаю кілька крапель у свої улюблені маски для волосся, щоб посилити живильний ефект. У мене густе волосся, тому, якщо ви володарка тонкого волосся, цей засіб може бути важкуватим.
І що найприємніше? Засобу вистачає надовго! У мене в об'ємі 20 мл і за 3 місяці я використала тільки половину, для мене це досить економічно. Маслом я задоволена, не можу сказати, що продукт унікальний, але точно дуже якісний - на моєму волоссі він відмінно працює.
Коментарі (0)