YuliHrytskoff

Крем для рук парфумований Vanilla Blossom Joko Blend

Крем для рук парфумований Vanilla Blossom Joko Blend

З приходом зими шкіра наших рук потребує ще дбайливішого догляду та інтенсивнішого зволоження, адже несприятливі погодні умови, різкі перепади температур, сухе повітря у приміщеннях та домашня робота не найкращим чином впливають на її стан та зумовлюють надмірну сухість і, як наслідок, передчасне старіння. Щоб запобігти цьому, найменше, що ми можемо зробити заради молодості та красоти шкіри рук, - максимально зволожувати її, використовуючи якісний, багатий на активи крем для рук. Моїм нещодавнім відкриттям став Парфумований крем для рук Vanilla Blossom від українського бренду Joko Blend, який просто підкорив мене не тільки своїми чудовими доглядовими властивостями, але й неймовірним ароматом. Тому спішу поділитися враженнями про нього і з вами!)

Крем приїхав до мене упакованим в дуже милу картонну коробочку, витриману в ніжно-рожевих тонах та виконану в святковому новорічному стилі. На обороті коробки можна знайти всю необхідну інформацію про засіб від виробника. До речі, до коробочки кріпиться спеціальна шовкова стрічка, за яку крем можна підвішати на гілочку ялинки, що буде чудовим новорічним подарунком)

Сам же крем розфасований у надзвичайно стильну металічну тубу рожевого кольору. Особисто я дуже люблю такі, адже такий тюбик дозволяє використати крем до останньої каплі.

Кришечка пластикова, міцно загвинчується на різьбу горловини туби та дозволяє зберігати крем у вертикальному положенні.

Об’єм крему – 30мл – це дуже зручний формат не тільки для домашнього використання, але й носити з собою у сумочці чи використовувати на роботі.

Склад крему дуже гарний, безпечний, містить просто величезну кількість зволожувачів та інших корисних для шкіри складових. При цьому, основними активними компонентами виступають:

· Пантенол – стимулює регенерацію шкіри, сприяє загоєнню дрібних пошкоджень і тріщин.

· Екстракт центелли сприяє відновленню шкіри, знімає подразнення і підтримує здоров'я епідермісу.

· Екстракт жасмину заспокоює подразнення, має антибактеріальні властивості та допомагає зберігати шкіру свіжою.

· Олія аргани і олія макадамії містять велику кількість антиоксидантів, що захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та запобігають передчасному старінню.

Консистенція засобу кремоподібна, дуже легенька і ніжна, хоч на дотик і масляниста; густина якраз оптимальна.

Текстура однорідна.

Колір –білий.

Запах – надзвичайно приємний! І він – це не просто банальна синтетична віддушка, а складний аромат, який, як і справжні парфуми, має свою піраміду, нотами якої виступають:

Верхні ноти: ваніль, кокос.

Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка.

Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево.

Парфумерна композиція цього крему дуже вишукана, в її основі – пряна спецієва ваніль, трішки кокосу і квітів, а в базі – смолистий сандал, ніжний квітковий мускус та зваблива амбра. Аромат ніжний, «багатий», не відволікає та не заважає, дуже компліментарний. Стійкість також чудова – відчуваю запах крему на руках близько 1,5-2 годин після його нанесення.

За рахунок якраз оптимальної консистенції та легкої нещільної текстури, крем дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі рук. На одне використання потрібна буквально горошинка крему, тому витрата його виходить досить економною.

Після нанесення крем поглинається дуже швидко, не залишаючи на шкірі ні жирності, ні липкості, ні відчуття плівки, а тільки приємні відчуття зволоженої, доглянутої шкіри. Тому для мене даний крем – ідеальний саме для денного використання, так як можна нанести його на руки і продовжувати займатися своїми справами.

Крем має чудові доглядові властивості, дуже гарно зволожує шкіру. Після його нанесення шкіра миттєво заспокоюється, проходять відчуття стянутості, печіння, дискомфорту. Навпаки, з’являється відчуття зволоженості та захищеності шкіри від зовнішніх подразників. Після поглинання крему – шкіра гладесенька та дуже приємна на дотик і доглянута на вигляд.

При регулярному використанні шкіра стає достатньо зволоженою, проходять лущення, а дрібні пошкодження і ранки заживають.

Сказати, що я задоволена Парфумованим кремом для рук Vanilla Blossom Joko Blend – це нічого не сказати! В нього чудовий, насичений активами, склад; прекрасні доглядові властивості; швидко поглинається, не залишаючи на шкірі неприємних відчуттів, що робить його гарним варіантом для денного використання; ну а глибокий аромат – ще один «плюсик» до характеристик даного крему. А ще – це чудовий варіант не тільки для особистого використання, але й новорічного подарунку своїм близьким чи колегам!