Givenchy L'Interdit Rouge
Зухвалий, страсний та сміливий.
Продовжую шукати аромати для зміни осіннього гардеробу. Сьогодні хочу поділитися з Вами своїм враженням про парфумерну воду L'Interdit Rouge від Givenchy.
Цей парфум я б віднесла до східного, бо тут чітко простежується в звучанні прянощі. Аромат важкий, із складною композицією. Теплий та пряний. Пристрасний, чуттєвий, зрілий. За свіжістю та безтурботністю – це не сюди. Він дуже дифузний та шлейфовий.
Аромат розкривається яскраво. Спочатку йде аромат солодкого червоного апельсина з невеликою терпкістю імбиру. Імбир також надає деяку свіжість аромату та розбавляє насолоду.
Далі до цього дуету додається тубероза. У цьому ароматі вона прекрасна, не химерна. Я відчуваю добре сандал, він надає легку східність аромату. Пачулі, який надає аромату глибини і робить його бархатистим, ветивер врівноважує насолоду за рахунок невеликої гіркуватості. Якщо коротко - то це м'який аромат глінтвейну з прянощами у поєднанні з жіночним звучанням туберози.
L'Interdit Eau de Parfum Rouge Givenchy – це аромат з характером. Шлейф величезний, довгий, дуже помітний, але важливо не перестаратися.
Аромат підійде на прохолодну, я навіть сказала би, морозну погоду. Стійкість чудова. Із мінусів - бракує багатогранності. Композиція складна, але вона розкривається швидко.
Коментарі (0)