Пілінг для шкіри голови
LUM
Привіт! Я вже ділилася враженнями та результатами від доглядового набору засобів для волосся від LUM🖤 за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/56742/
Сьогодні про ще одного, крутого помічника - це Пілінг для шкіри голови від LUM.
💫Пілінг представлен в зручному форматі для використання. М'яка туба, аплікатор для нанесення разом з кришечкою, відкривається рухом (обертом). Об'єм 125 мл.
💫У складі:
- ментол чинить охолоджувальний ефект, заспокоює подразнення, свербіж і дискомфорт;
- екстракт листя алое активізує загоєння пошкоджень, відновлює гідробаланс, сприяє нормалізації обміну речовин;
- екстракт рису, збагачений мінералами та антиоксидантами, надає волоссю сили та еластичності;
- пантенол знімає запалення, прискорює епітелізацію;
- гліколева кислота видаляє ороговілий шар епідермісу, покращує клітинне дихання, регулює діяльність сальних залоз.
💫Спосіб застосування пілінгу :
1. Вимийте волосся шампунем один раз.
2. Нанесіть на чисту шкіру голови пілінг по проділах.
3. Поступово масажними рухами пальчиків рухайтесь по усій площі шкіри.
4. Витримайте пілінг від 1 до 3 хвилин.
5. Ретельно промийте шкіру голови проточною водою.
💫По текстурі - це середньої густоти прозорий гель, з білими амбразивними частичками, вони не тверді та не драпають шкіру.
Легко наноситься та розподіляється по шкірі.
💫Має приємний солодко-пудровий аромат квітів з ментолом, дуже освіжаючий аромат.
💫Одразу після нанесення, відчувається холодок та легеньке "пощіпування", вражання, що ментолу тут багато. На літо це була би, вдала знахідка.
Миттєве охолодження та відчуття чистоти.
Ніякого почервоніння або дискомфортних відчуттів в мене було.
Пілінг працює делікатно, але очіщення дуже глибоке, коли зміваєшь пілінг, відчуття скрипучої чистоти. Але шкіра голови при цьому гарно зволоженна та заспокоєнна. Волосся чисте та розсипчасте.
Великим плюсом для мене, як для власниці жирного типу голову, є те, що цей засіб подовжує миття голови на день.
Збільшує прикореневий об’єм пасм, в мене його ніколи не має.
І волосся сяє, прям дуже сяє✨!
Дійсно дієвий засіб, гарно працює з іншими засобами від цього бренду🖤
Коментарі (0)