Розгладжуюча маска та кучері
Показую результат на двох типах волосся)
Для мене маски та бальзами для волосся то необхідність, причому споживаю я їх в промисловому масштабі😁. Бо інакше кучері не розчешеш як мінімум (тому що робити це варто виключно під час миття з щедро нанесеним продуктом)). Ця маска містить доволі робочі інгредієнти, а саме олію авокадо, гліцерин, жирний спирт та пантенол - тобто перед нами гарний представник зволожуючого засобу, мета якого зробити локони більш гладенькими та живими, розплутати їх та прибрати зайву пухнастість. Також ближче до кінця списку маємо амодиметикон, але не лякаємось, це не страшно, його тут не багато. Знаю, що багатьом дівчатам силікони подобаються і підходять, але особисто я уникаю їх надмірної кількості та особливо не люблю диметикон, бо він обтяжує та бруднить мої пасма.
Маска має густу консистенцію, завдяки чому її треба небагато. Вона дуже добре розплутує волосся, ніби огортаючи його. Тримати можна від 5 хвилин, а якщо хочеться найбільш вираженого ефекту - то дуже раджу залишити хвилин на 20 під термошапкою (в мене ось така: https://club.makeup.com.ua/post/28256/) або ж вдягти звичайну шапку/рушник та прогріти волосся феном, таким чином можна досягти класного результату навіть за одну процедуру🥰.
Тепер до результатів: оскільки маска розгладжуюча, то я вирішила протестувати її з подругою, щоб побачити вплив на різну текстуру. На першому фото ефект на в'юнкому волоссі, на другому - на хвилястому, яке подруга полюбляє вирівнювати.
💙 Кучеряве волосся стає більш гладким, при цьому завитки не такі пружні, як, наприклад, після протеїнових засобів. Зате маємо менше пуху та гладенькі кінчики.
💙 А ось на більш прямому (хоч насправді там технічно є потенціал для покращення кучерів, але любов до гладкості перевішує) - то розгладження прям дууже помітне, навіть без плойки волосся дуже гарно вклалося волосинка до волосинки, виглядає красивим та здоровим.
Подруга була в такому нереальному захваті, що маска переїхала до неї)). А на черзі тестування масочки для блиску, тож не перемикайтесь!)
Комента рі (0)