Ідеальний подарунок для її воло сся
Продовжую розповідати про подарунки на свята, які ще зовсім трішки, та й занурять нас в неймовірну атмосферу.
Подарунковий бокс від Joko Blend-ідеальний подарунок на Новий рік чи Різдво, не тільки завдяки своєму святковому оформленню, а й і чудовій якості кожного продукту.
Цей набір також є в постійному продажі, просто без подарункової обгортки, за такою ж ціною. Але зараз на мою думку доречно звернути увагу на Святкове оформлення, адже воно дуже піднімає настрій і завчасно створює відчуття свята.
Брендований мішечок на зав'язках доволі цупкий і якісний. Його можна брати з собою у подорож, адже там поміститься багато косметики.
В набір входять два класні засоби, які допоможуть зробити вашу зачіску на Новий рік ідеальною:
- Термозахист для волосся.
- Флюїд для волосся «Кератиновий шовк».
Давайте почнемо з термозахисту.
Баночка доволі велика, вмісту його вистачить дуже надовго. Рекомендую брати за основу, бо ковпачок злітає, пластмасова банка теж може тріснути, тому раджу бути обережним.
Текстура легка, водяниста.
Аромат приємний, легкий, в процесі нанесення не дуже відчутний.
Мені подобається формат термозахисту в спреї, адже він наноситься швидко і зразу на велику поверхню і рівномірно розприділяється на пасмах.
Ефект і враження:
- Додає блиску та не обтяжує волосся, воно легке і розсипчасте.
- Простіше піддається укладці, стає гладшим і менш пухнастим.
- Помітила, що при витягуванні брашем навіть доволі мокрого волосся-воно практично не плутається і це я вважаю чудовим бонусом, адже зменшується ламкість.
- Волосся не пересихає, навіть при використанні доволі теплих температур.
- Враження максимально приємні, термозахист дійсно класно працює.
Флюїд для волосся вразив не менше.
Флакончика на 50мл теж вистачить на довго, він доволі економний.
Аромат квітковий, дівчачий, загалом приємний.
Текстура легка, гелево-масляниста, ніжно скользить, огортаючи кожен волосок.
Флюїд наношу на вологе чи сухе волосся.
- Він не обтяжує навіть висушене волосся, проте догляду мені вистачає на декілька днів, що навіть нема великого сенсу наносити повторно засіб.
- Дуже класно розгладжує і дисциплінує, волосся, воно навіть виглядає рівнішим.
- Не склеює кінчики, навпаки робить їх більш розсипчастими.
- Додає склянного блиску і робить доглянутим і менш посіченим на вигляд волосся.
- Флюїд класно забирає сухість, даруючи якісний догляд. Тому я залишилась ним дуже задоволена, класний!
Висновок. Чудовий набір, який буде приємним подарунком для кожної дівчини. Він свідчить про турботу і уважність, адже саме такі 2 продукти стануть актуальними для якісного догляду за шевелюрою в холодну пору року.
Коментарі (0)