Dott | Plum & Cedar
Парфумований скраб для тіла з олією оливки, сорбітолом та екстрактом липи
Бренд Dott - це втілення краси і дієвості у флаконах.
Так як мій скрабчик підходить на кінця, я вирішила цього разу спробувати рожевого красеня Plum&Cedar.
Не дивлячись на те, що скраб сольовий (а я подібними зазвичай не користуюсь, тому що вони мені сильно подразнюють шкіру), я все одно вирішила пробувати його. Така баночка з рожевим вмістимим всередині не може не зацікавити, бо виглядає дуже стильно і мінімалістично.
Скраб представлений в округлій ємності і обʼєм його аж цілих 350 грам.
Я насправді думала, що баночка буде скляною, але вона виявилась пластиковою (що для мене однозначно краще, бо мої засоби частенько «літають» по ванні, а пластикова тара допомагає їм залишатись цілими).
Під кришкою додатково наявна пластикова захисна мембрана.
Скраб, як я вже казала, на основі солі - вона відіграє тут роль абразиву.
Не містить агресивних ПАР, а лише мʼякі неіоногенні ПАР (Sodium Laurate, Disodium Laureth Sulfosuccinate).
З рослинних екстрактів тут присутні:
🩷Екстракт липи, має заспокійливі та зволожувальні властивості.
🩷Зелений чай — антиоксидант.
🩷Мед — зволоження, живлення, пом’якшення.
І також наявні олійки для зволоження шкіри - оливкова та виноградних кісточок.
Скраб доволі щільної консистенції, але він не жирний і не плаває в олії. Я б назвала таку текстуру напівсухою, тому що при нанесенні на шкіру деякі часточки все одно падають в ванну.
Мені так подобається цей рожевий колір💔
Але навіть він тут - не головне)
Засіб парфумований і ось тут аромат дійсно звучить круто і дорого.
Верхні ноти: Гранат, Слива, Малина
Ноти серця: Гвоздика, Рожевий Перець, Жасмин, Конвалія, Дерево Гуаяк
Базові ноти: Кедр з Вірджинії, Пачулі, Мускус, Амбра і Пряність
Я відчуваю тут деревʼяні ноти (щось типу рожевого дерева) і чомусь, на подив, ладан, якого в піраміді не заявлено. Рожевий перчик - один з моїх улюблених нот у парфумерії, і він тут такий ніжний і пряний водночас 🥰 Гранат і слива повинні давати яскраві, трохи кислуваті нотки, але мій ніс їх не відчуває)
Скраб виявився ну дуже делікатним. На моє щастя, він не викликає в мене печіння і подразнення по тілу, тож користуватись ним - одне задоволення)
Спочатку я уявляла собі, що тут будуть доволі крупні абразивні часточки, а вони виявились дрібними. Скраб не дряпає шкіру, а ніжно її відлущує і полірує, не доставляючи жодних дискомфортних відчуттів. Він легко і швидко змивається в нуль, не залишаючи жирних слідів на шкірі - це ще один важливий момент у скрабах, який я ціную.
Коментарі (0)