Yana Osyka

Rose INC Cream Blush Refillable Cheek & Lip Color, Camellia

Я й раніше придивлялась до відтінку Camellia. Він найбільш світлий і холодний в лінійці, те що треба на зиму. Посвотчивши, я в цьому переконалась на всі сто. Це колір світло-рожевої троянди, трохи стомленої після осіннього сонця і готової осипатись на зиму. Загалом просто гарний, універсальний відтінок.

Маю ще колір Heliotrope тому додам тут порівняльні свотчі. Також писала про нього огляд, але з часом змінила свою думку. Знайшла єдиний пензлик що гарно наносить цю текстуру і тепер там здорова дірка. Спонжем також не погано, але треба кілька разів нашаровувати, бо текстура наче поглинається ним. Хочу до кінця року закінчити ці рум'яна у відтінку Heliotrope, але не впевнена у своїх силах.

Тримаються весь день, не тьмяніють. Фіксуються через кілька годин, тому зверху наносити сухі рум'яна не найкраща ідея. Хайлайтер сухий додати можливо, але обережно, не розтираючи по всій вилиці.

Стосовно пензлика, користуюсь дюпом на Rare Beauty з усім відомого китайського сайту. То взагалі чудо продукт, він ідеально наносе тон, консилер і будь-які кремові рум'яна. Лише з ним я зрозуміла бренд Rose INC. Тож ось фото кількох макіяжів з відтінком Camellia.

Висновок такий, якщо ви знайдете ідеально робочий пензлик до цих рум'ян, вони стануть вашим улюбленим повсякденним варіантом. Тут ви побачите універсальні кольори та швидке нанесення. Головне правильно підібрати пензлик і все буде добре.