🪽Kate Rina🪽

Що таке Сквален і з чим його їдять , мій від Perla Helsa!

Сквален — це натуральна речовина, яка присутня в організмі людини та багатьох живих організмів. Вона є важливим компонентом шкірного себуму (жиру), який допомагає підтримувати зволоження, захищає шкіру від втрати води та має антиоксидантні властивості.

Сквален від Perla Helsa із жиру печінки глибоководних акул! Саме цей вид жиру має ряд унікальних переваг, які історично зробили його цінним у косметології, фармацевтиці та медицині. Ось ключові плюси такого джерела сквалену:

• Висока концентрація сквалену

Печінка глибоководних акул містить дуже високий відсоток сквалену (до 90%), що робить його економічно вигідним джерелом у порівнянні з іншими джерелами, такими як оливкова олія чи амарант.

• Натуральний антиоксидант

Він допомагає захистити клітини від оксидативного стресу та пошкодження вільними радикалами, що сприяє омолодженню шкіри та профілактиці старіння.

• Протизапальні властивості Сквален із печінки акул має виражену здатність зменшувати запалення, що робить його корисним для:• Шкіри з акне.• Лікування подразнень і захворювань шкіри (екземи, дерматити).
  • Висока чистота• Завдяки природному середовищу глибоководних акул, отриманий сквален зазвичай має менше забруднень і домішок, ніж інші джерела.
  • Використання в медицині

Крім сквалену, жир печінки глибоководних акул містить інші корисні речовини, такі як алкілгліцероли, які також сприяють зміцненню імунітету та мають протизапальні властивості.

Добова доза 4 шт на день. Капсули досить великі , але у мене не виникли складнощі з їх проковтування ! обовʼязково вживайте після їжі ! Я взагалі не відчула ніякої побочки. Вживала в лютому , і ось що я скажу , я взагалі не хворіла , шкіра зазвичай взимку була така суха , але коли вживала Сквален , то взагалі не було сухості , а навпаки така зволожена і пружна ! Кремом для тіла можна було і не користуватись ! На цю зиму теж повторю прийом , бо я просто у захваті від результату! Сквален це як Омега , але тільки в тисячі раз потужніше !