Жіночна класика
Потягнуло мене на класичні аромати і їх флагмани, так добряче потягнуло, тому попереду чекає ще багато оглядів, якщо я знову не впаду у вигорання)))
Потрапити в список золотої люксової класики, не так вже і просто, адже він формується дуже повільно і мійно тримається, не всі аромати можуть проникнути в нього і закарбувались в серцях мільйонів.
Ця простота і вишуканість в люксовому флаконі і ароматі одночасно, жіночність яку несуть в собі ці парфуми актуальна віками. Тому натискайте "дізнатись більше" я розповім детально всі враження ❤️
Armani-один з улюблених брендів, обожнюю лінійки si і my way, можу тикнути пальцем і це моє.
Флакончик виконаний у простому якісному дизайні, зараз його дещо поміняли, а я ще нещодавно змогла отримати першу версію в об'ємі 30мл😊.
Спочатку я відчуваю легку терпкість квітів, в піраміді є фрезія, напевне це саме вона.
В ароматі на головному плані відчутний лист смородини, саме він тут домінує, швидко посуваючи квіткову нотку фрезії на задній план, з ним неймовірно приємно звучить рожева троянда, вона така ніжна і тендітна.
До красивого смородиново-трояндового звучання додається помадний присмак, завдяки ванілі і пачулі, що можна подумати, що тут є шоколад в піраміді, але такий цікавий ефект створили ці ноти.
Аромат шлейфовий і стійкий: мінімум 2 дні на одязі, пів дня на шкірі. Звучить він не дуже голосно, такий акуратний аромат на мою думку.
Шлейф тут богемський, жіночний, спокусливий.
Аромат універсальний і підійде на будь-яку пору року, адже він не душить, не надто солодкий, в міру збалансований.
Це дійсно жіночність в флаконі, він такий манкий і компліментарний.
Чи досі актуальний цей аромат? На мою думку: дуже! Ніша наприклад мені в більшості надоїдає, особливо якась популярна, арабська парфумерія то теж по мотивах популярної ніші, щей зазвичай з дуже вичурними упаковками, від різноманіття яких я втомилась...
Тому така класика не набридає ні очам, ні своїми ароматами, я обожнюю цю золоту перлину парфумерії, і для мене кращого велосипеду вже не знайти, хіба якийсь новенький фланкер, тут я не проти.))
Коментарі (0)