Yankv

Tommy Hilfiger Tommy Girl

Люблю цей аромат за свою універсальність. Для мене це класика, яка навряд чи втратить популярність. Це один із тих ароматів, які, здається, здатні підійти кожному та створити гармонійний настрій у будь-якій ситуації.

Прем’єра аромату відбулась в 1996 році.

Tommy Girl створює враження легкої, але водночас багатогранної композиції. Початкові нотки освіжають завдяки цитрусовій солодкості та прохолодній м’яті. Серце аромату розкривається квітковим букетом із невеликою гіркуватістю. Базові ноти додають теплоти та глибини, але залишаються досить легкими.

Верхні ноти: Чорна смородина, камелія, мандарин, м’ята.

Нота серця: Роза, магнолія, лілія, лимонний цвіт, зелені ноти.

База: Сандалове дерево, жасмин, кедр.

Аромат не схильний “душити”, він залишається свіжим, але теплим. Це одна з тих композицій, яка підлаштовується під настрій: ідеально підходить як для активного дня, так і для спокійного вечора.

Кому підійде?

Він ідеально підійде як юній дівчині, так і дорослій жінці, яка хоче відчувати себе легко та невимушено. Це вибір для тих, хто цінує природну красу і не любить важкі, надто складні аромати.

Це аромат, який створює відчуття свіжості та гармонії. Хоча шлейф легкий, він досить відчутний для людей поруч. По стійкості він середній, вистачає приблизно до 6 годин.

Чи куплю я знову цю туалетну воду?

Так, тому що це аромат, до якого хочеться повертатися знову і знову. Він прекрасно вписується в сучасне уявлення про універсальні аромати. Для мене він ідеально підходить для весняно-літнього сезону.