V-R-O-D-L-Y-V-A

Catrice Satin Nude Lipstick

Catrice Satin Nude Lipstick

Привіт Makeupclub 🖤

Покажу свою улюблену бюджетну помаду, яка входить в мій Золотий пантеон нюду для губ 💄

Упаковка: помада знаходиться у футлярі зі скошеними краями, який виготовлений з матового пластику бежевого кольору, основа футляра золота, дзеркальна.

Кришка закривається до характерного клацання і не злітає. Сам корпус міцний, не як у дешевих помад, хоча сама помада бюджетна, тим не менш, все виглядає якісно. Помада важкувата, не квола, вона зручно лежить у руці та нею приємно користуватися.

Оформлення дуже стильне, завдяки гармонійному поєднанню кольорів та витонченості ліній. На футлярі вигравірувано назву бренду Catrice.

З інфи на футлярі є лише невелика налипка (вона ж і контроль розтину) зі штрихкодом та деякими позначеннями: серія помад та номер з назвою кольору; косметика не тестується на тваринах; футляр виконаний з пластику, що переробляється; термін придатності після розтину (36 міс.).

Склад продукту прийшлось шукати додатково у всемережжі.

Також на золотій дзеркальній частині футляра є налипка, де вказан номер відтінку.

Розмір флакона: 7,3*1,4 см.

Стік помади плавно викручується і заходить назад у футляр. Відкрутивши до упору, можна побачити на одній стороні стіка напис з назвою бренду.

Поверхня стіка гладка, рівна, без візерунків, має зручний скошений зріз, який комфортний у використанні, але згодом стік втрачає скошену форму. Проте наносити все одно зручно завдяки текстурі помади, але особисто мені трохи складніше фарбувати саме куточки губ (тут все індивідуально). Саме тому я часто наношу такі помади пензлем. На пензель переноситься достатньо продукту, щоб опрацювати губи.

Об'єм продукту: 3.8 г.

Формула засобу: матова, сатинова, стійка.

Інгредієнти: вітамін С, троянда.

Текстура: ніжна кремова.

Аромат: легка віддушка ванілі, яка така ненав'язлива, і вловити її можна тільки в безпосередній близькості.

Смаку немає.

Фініш: сатиновий.

Стійкість: середня. Протягом дня помада не втрачає свого кольору, але повноцінний прийом їжі не переживе. Також звичайно ж друкується на поверхні і вимагає поправки після перекушування.

Демакіяж: міцелярка. Навіть просто сухий або змочений водою ватний диск не допоможе.

Інші особливості:

• щільна пігментація;
  • комфортно наноситься і рівномірно лягає на вуста;
  • не підкреслюючи лущення та текстуру губ;
  • не вилазить за контур;
  • не скочується в куточках губ у білу смужку;
  • не провалюється глибоко, підкреслюючи рельєф губ;
  • можна нанести в один шар, в кілька шарів добре нашаровується;
  • не сушить губи;
  • не дисонує з олівцями і блисками для губ;
  • витрачається економно;
  • веганська;
  • не викликала алергію.

Колір: 030 - Full of Attitude.

Свот на руці виглядає теплим, але на губах колір нейтральний. При різному освітленні відповідно і виглядає по-різному, але все одно помада залишається молочною коричневою або кольору кави з молоком.

Full of Attitude (сповнений відчуттів) насправді це найспокійний світло-коричневий, найхолодніший з усіх, що з цієї серії. Не містить перламутру та шиммеру, і якщо хочеться блиску, то можна пройтися поверх блиском для губ, з ним помада не конфліктує.

Помаду нанесла в 1 шар.

Почуття на устах: мої губи з нею виглядають шикарно і почуваються дуже комфортно. У помади ніжна кремова текстура, яка при нанесенні приємно відчувається на губах, якоїсь жирності чи липкості не має. Волосся до губ не прилипає. Помада дуже смачно пахне чимось солодким, мені запах нагадує ваніль.

Поціновувачам нейтрального чи холодного нюду, гадаю, ця помада сподобається.

Макіяжі з цією помадою в 2 шари:

https://club.makeup.com.ua/looks/22259/

https://club.makeup.com.ua/looks/26318/

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜