Маска для проблемної та схильної до акне шкіри від Mr.Scrubber
Що мене заманило: - Український виробник - Не тестуються на тваринах - BHA і AHA кислоти в складі маски А тепер про саму маску 👇🏻
Почнемо з пакування.
Лаконічна, стильна баночка, доволі мʼяка і гладка, що є для мене плюсом - не важко видавлювати маску (одразу соррі за вигляд тюбика, як бачте, я її активно використовую😁)
Сама маска приємна на дотик, ніжна, має якийсь блакитно-сірий колір
На шкіру наноситься легко, можна нашаровувати, іі треба наносити товстим шаром - це неважко зробити
Якщо її тримати більше 10 хв - вона підсихає, має глину в складі.
До речі по складку, що мені сподобалось:
- Каолін на другому місці 👍
- Є саліцилова кислота, але її небагато
- Також є гліколева кислота, теж небагато
Після змиття маски шкіра приємна на дотик, гладенька. Запалення трошки зменшується, шкіра освітлюється, постакне теж трошечки світліше. Звичайно, якогось вау ефекту за раз і два не очікувати, це не пілінги і активні компоненти тут майже в самому кінці складу, але для підтримки гарного стану шкіри, легкого очищення та освітлення та навіть для початку використання кислот 👍
По складу і ефекту, як на мене, то для чутливої шкіри буде супер. Агресивні компоненти в кінці складу, а каолін для чутливої шкіри добре підходить. Моя шкіра не дуже чутлива, на маску супер спокійно реагує, навіть якщо я її використаю частіше і довше рекомендованого.
Коментарі (0)