alena.rosee

Сяючі та Універсальні | PASTEL

Ці тіні мене приємно здивували : вони зручні в користуванні, наносяться легко , можна за 10 секунд зробити макіяж , мають гарну стійкість та підходять для чутливих очей 💜

Для свотчей - натискай "дізнатись більше" ✨

✨Пакування: тіні мають дуже компактне маленьке пакування , як міні блиск для губ , сам футляр прозорий , можна бачити відтінок , аплікатор зручний

✨Консистенція: насичена пігментація, колір рівно такий як у футлярі , сам засіб хоч і сяючий , аое м'який кремовий без колючого шимеру . Мають щільне покриття

Чим наносити : я б рекомендувала наносити пальчиком чи пласким синтетичним пензликом (як для консилера).

мають сяйний фініш;
- мінімізують ризик пошкодження шкіри;
- забезпечують щільне покриття;
- насичена пігментація;
- живлять і зволожують, зберігаючи вологу всередині;
- пом’якшують і розгладжують тканини;
- стійкість протягом тривалого часу;
- ергономічний дизайн продукту;
- оснащені зручний аплікатором;
- не западають у складки;
- не тестується на тваринах.

Стійкість : тіні мають достатньо високу стійкість, не блідніють протягом для , не скатуються , не осипаються .

Можна наносити соло або на базу для макіяжу.

Колір: в мене відтінок 221 - це теплий амбровий відтінок з акцентом рожевого золота з великою кількістю переливів, в основному це золоті , сріблясті , є і зелені , рожеві.

На фото при різному освітленні .

В макіяжі соло я наношу просто пальчиком , цей макіяж дійсно займає мінімум часу , вигладає гарно та не дкже вичурно навіть в денний час 🤩

А якщо хочется більш святкового макіяжу за 5 хвилин , такий рецептик:

• Промальовуємо форму каркас на очах просто гелевий коричневим олівцем , в мене LNpro , він мега насичений ;
  • розтушовую цей каркасик щоб згладити кути
  • додаю в куток ока акцент , я вибрала яскравий зелений сяючий з палетки Catrice Joker , бо зелені гарно виглядають з кольором тіней Pastel
  • промальовую нижне повіко коричнево-зеленим відтіноком
  • додаю на основне повіко кремові тіні pastel у відтінку 221
  • фарбує вії (в мене тут туш flyyyy lamel)
  • Макіяж готов 😉

Фото з різним освітленням 🤩