Vikulyk

Tarte Cosmetics Creaseless Concealer

Схожої формули мені ще не зустрічалось в подібних продуктах, він дійсно унікальний і насправді круто підійде для сухої шкіри, адже гарно зволожує, вона така ніжна і приємна, наче ви нанесли дорогий крем під очі. Я просто кайфую.

Ось такі заюзані пробнички, вибачаюсь за фото, та хотілось дуже розповісти про цей продукт, бо він справив на мене чудове враження. Головне все ж подати показову інформацію.

Консилер дуууже круто підсвічує! Свіжий погляд гарантований, і це так гарно.

Я нанесла відтінок 33n він трішки затемний і зажовтий мені, от 10n ідеально підходить, правда його уже не вистачить на два ока, ехх, треба якусь мініатюрку.)

Консилер не забивається у зморшки під очі білою полосочкою, не підкреслює ніяких лущень, лягає дуже гарно і рівномірно. Навіть на макро фото це чудово помітно.

Засіб підійде для вікої шкіри, з ним можна зробити крутий ефект ліфтингу.

Він мега економний, треба зовсім трішки. Продукт наче пластиліновий, він ідеально розтягується і добре маскує синці. Спочатку такий жирненький, але за декілька хвилин фіксується, і стає просто ніжним і невагомим. Я не фіксую його в щоденному макіяжі, він не скочується.

Висновок. Дуже класний консилер, аналогів не зустрічала, як можна бути таким невагомим, при цьому круто маскувати. Дорогий він так, але такий же кайфовий.

17 листопада, 2024
Vikulyk
17 листопада, 2024