Tarte Cosmetics Creaseless Concealer
Завалялись в мене пробники консилера Tarte і вирішила поділитись своїми враженням, адже хтось його любить, а хтось ненавидить, я відношусь до перших.
Схожої формули мені ще не зустрічалось в подібних продуктах, він дійсно унікальний і насправді круто підійде для сухої шкіри, адже гарно зволожує, вона така ніжна і приємна, наче ви нанесли дорогий крем під очі. Я просто кайфую.
Ось такі заюзані пробнички, вибачаюсь за фото, та хотілось дуже розповісти про цей продукт, бо він справив на мене чудове враження. Головне все ж подати показову інформацію.
Консилер дуууже круто підсвічує! Свіжий погляд гарантований, і це так гарно.
Я нанесла відтінок 33n він трішки затемний і зажовтий мені, от 10n ідеально підходить, правда його уже не вистачить на два ока, ехх, треба якусь мініатюрку.)
Консилер не забивається у зморшки під очі білою полосочкою, не підкреслює ніяких лущень, лягає дуже гарно і рівномірно. Навіть на макро фото це чудово помітно.
Засіб підійде для вікої шкіри, з ним можна зробити крутий ефект ліфтингу.
Він мега економний, треба зовсім трішки. Продукт наче пластиліновий, він ідеально розтягується і добре маскує синці. Спочатку такий жирненький, але за декілька хвилин фіксується, і стає просто ніжним і невагомим. Я не фіксую його в щоденному макіяжі, він не скочується.
Висновок. Дуже класний консилер, аналогів не зустрічала, як можна бути таким невагомим, при цьому круто маскувати. Дорогий він так, але такий же кайфовий.
Коментарі (0)