NanoCode Альгінатна маска "Супер зволоження" з колагеном та гіалуроновою кислотою для сухої шкіри
Ідеальна альгінатна маска ❤️
Альгінатна маска NanoCode "Супер зволоження" для сухої шкіри - це дійсно рятівне коло в період опалення приміщень, змін температурного режиму, стресу чи відсутності нормального сну. Також, це найзручніші маски для домашнього використання, бо їх дуже легко наносити самостійно. Маска "Супер зволоження відрізняється від "Тонізуючої" NanoCode,Мені саме більш помітним ефектом вологої та сяючої шкіри, особливо, якщо додатково нанести сироватку чи тонік.
Далі, детальніше про використання та ефект 🤍
Паковання - маска представлена в зручному пакеті-саше, об'єм 20г, на сайті також є більші об'єми на 180, 700г. Є зручна відривна лінія. У цьому фасуванні - кількість на одне використання. Можливо, можна й розділити, але я так не робила.
Приготування до нанесення - ретельно очистити шкіру, нанести сироватку, гель чи легкий крем (олійні текстури не бажано), 15-25г порошку швидко розмішати у 50-75мл води чи спеціального лосьйону. Та швидко нанести на обличчя. Усе потрібно робити, дійсно, швидко, бо маска застигає на очах. Через 20хв зняти та нанести крем на шкіру обличчя.
Консистенція - порошкоподібна, блідо-зеленого відтінку, при висипанні з пакету, у текстурі маски, помітні грудочки, але вони швидко розсипаються, якщо перемішати паличкою. Якщо дотримуватися потрібної кількості рідини для замішування, то грудочки не утворюються. У готовому, для нанесення, стані маска густа, як сметана, але дуже легко наноситься на шкіру. Я користувалася лише пальцями, то проблем не виникало
Аромат - нейтральний, схожий на глиняні маски чи ензимні пудри. При нанесенні абсолютно не відчутний
Я використовувала маску NanoCode "Супер зволоження" після ензимного пілінгу. Люблю робити такі процедури послідовно, тоді, дуже помітний ефект на шкірі.
Маска комфортно лежить на шкірі, не крапає і не стікає. Я можу спокійно займатися справами.
Не тягне шкіру обличчя, по краям, якщо маска підсихає, треба зволожувати водою чи тоніком.
Знімається легко, маска дуже волога, та сторона, що торкалася шкіри, це великий плюс. Після нанесла зволожувальний крем, зовсім трішки.
Результат - освітлена, сяюча та зволожена шкіра, тон рівномірний, помітна пружність.
Я планую зробити курс процедур з цією маскою або La Grace, так як ефект мені дуже подобається, а в осінньо-зимовий період найголовніше для мене це зберегти комфортний рівень зволоженості шкіри 🤍
Коментарі (0)