Чистикова Дар'я

Hot San Paulo

Hot San Paulo

Ще одна знахідка від Avenue Des Parfums під назвою Hot San Paulo — стильний, глибокий та серйозний аромат. Звучить дуже по-осінньому, розповідаю ⬇️

Avenue Des Parfums стабільний та лаконічнічний у дизайні своїх ароматів. Це, як завжди, флакончик із міцного скла, що приємно тримати у руці, та розсувна коробочка.

Об'єм – 50 мл. Розпилювач працює плавно та справно, створює рівномірну ароматну хмаринку.

Рідина на вигляд має жовтуватий відтінок. Я вже маю цілу колекцію ароматів виробника, тому частенько орієнуюсь саме по першому слові у назві. Тут вона "Hot", і не просто так. Ви тільки-но подивіться на піраміду:

Початкова нота: Лаванда, Мандарин, Петітгрейн, Чорна смородина

Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лаванда

Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сіра амбра

Старт і перші хвилини звучання аромату — це терпка лаванда та цитрусові з гірчинкою. Начебто і свіжо, і терпко водночас.

З часом пробивається через терні жасмін. Його звучання ніжне та легке, хоч і швидкоплинне.

Його починають душити теплий і смолистий кедр з амброю. Тут аромат відчувається стабільним, впевненим, та все ще терпким.

Мускус, котрий до речі тут теж відчутний, розбавляє цю 'строгість' дрібкою пристрасті.

Так, є щось ньому збуджуюче та сексуальне. Як на мене, це аромат стильної ділової жінки, дуже впевненої та елегантної, вона точно знає чого вона хоче і не боїться транслювати це світу. Аромат дуже сильний та глибоко жіночий.

Особисті асоціації: ...Брючний костюм, портупея на шиї та зручні підбори. Блокнот не випускається з рук, у тебе все розплановано до хвилини: зустрічі, дзвінки, коротка перерва. Остання важлива презентація на сьогодні завершена, нарешті можна трохи розслабитися. Лавандовий мартіні замість вечері та зустріч із подругами у галереї — невеличкий перепочинок перед новим днем...

Аромат дуже гарно звучить у таку прохолодну погоду. Стійкість вражає, близько 8 годин на моїй шкірі, на одязі до прання.

Цей аромат чудово вписується будні осінні дні: як на енергійний ранок, так і на спокійний вечір.

Hot San Paulo — моє особисте відкриття 🧡