PILIRINA 💛💙

Готуємо подарунки: ідеальний набір із ароматом вершкового манго

Грудень ще настав, але багато хто вже готується до Різдва, купуючи якісь святкові лімітки, подарункові набори чи сувеніри. Покажу вам ідею не дорогого, але класного і компактного подарункового наборчику Tink Superfood Mango Shake Set, який буде умісний на будь-яке свято чи як просто презент.

Ця коробочка виглядає так мило. До неі входять три засоби з неймовірним ароматом манго. Всі йдуть об’ємами по 150 мл.

Має неймовірний аромат молочно-вершкового коктейлю зі смаком манго. Надзвичайно приємний, делікатний. Склад багатий молочним білком, який пом’якшує шкіру та сприяє виробленню колагену, а екстракт манго зволожує, тонузує і дає приємний аромат.
Гель гарно піниться та не сушить шкіру. А ще він компактний, як і всі інші засоби. Цей формат доречний для тих, хто часто подорожує чи відвідує басейн, бо має зручну кришку у форматі фліп-топ.

Шампунь не містить парабенів та має у складі екстракт манго і рідкий шовк, який є найефективнішим компонентом у боротьбі з тьмяністю волосся, тож чудово підійде для фарбованого, зволожуючи структуру та розгладжуючи волосяну кутикулу.

Після використання навіть моє пористе, в’юнке волосся, на диво, краще укладається і його легше розчісувати. Не дивлячись на бюджетну ціну шампуню, люблю його.

Аромат такий же як у гелю, на волоссі не лишається. Пакування теж зручне, тому моя щира рекомендація. Вважаю його топовим серед бюджетних знахідок.

Тут уже трохи цікавіший склад, ніж у шампуню і більш насичений. Аha-кислоти, авокадо, вітамін Е, календула, молочна кислота, шовк — всі ці компоненти дійсно живлять і пом'якшують. Прям чудес, звісно, чекати від бальзаму, скоріше, не варто, але за свою ціну він у мене теж топовий. Значно краще деяких аналогів цінником до 300 грн.

Волосся після нього теж легко розчісується та гарно укладається. Аромат казковий. Більш насичений, ніж у шампуню. Пахне молочним манго, але на волосся довго не затримується, зате сам ритуал миття волосся перетворює прям на якийсь спа-догляд.

Це тріо дійсно перетворить вашу щоденну рутину ніби у спа-догляд на тропічному острові. Чи з тропічним коктейлем. Кому як подобається більше.

Я кілька таких наборчиків хочу підсунути під ялинку рідним людям. Це те, що завжди актуальне для всіх. Тож, бренду Tink респект за те, що продумав все за мене.

А ви вже обрали подарунки своім близьким? Поділіться своіми ідеями.