Готуємо подарунки: ідеальний набір із ароматом вершкового манго
Ooh-la-la! Tink Superfood Mango Shake Set 🥭
Грудень ще настав, але багато хто вже готується до Різдва, купуючи якісь святкові лімітки, подарункові набори чи сувеніри. Покажу вам ідею не дорогого, але класного і компактного подарункового наборчику Tink Superfood Mango Shake Set, який буде умісний на будь-яке свято чи як просто презент.
Ця коробочка виглядає так мило. До неі входять три засоби з неймовірним ароматом манго. Всі йдуть об’ємами по 150 мл.
Гель для душу "Манго-молочні протеїни"
Має неймовірний аромат молочно-вершкового коктейлю зі смаком манго. Надзвичайно приємний, делікатний. Склад багатий молочним білком, який пом’якшує шкіру та сприяє виробленню колагену, а екстракт манго зволожує, тонузує і дає приємний аромат.
Гель гарно піниться та не сушить шкіру. А ще він компактний, як і всі інші засоби. Цей формат доречний для тих, хто часто подорожує чи відвідує басейн, бо має зручну кришку у форматі фліп-топ.
Шампунь для пошкодженого волосся «Манго й рідкий шовк»
Шампунь не містить парабенів та має у складі екстракт манго і рідкий шовк, який є найефективнішим компонентом у боротьбі з тьмяністю волосся, тож чудово підійде для фарбованого, зволожуючи структуру та розгладжуючи волосяну кутикулу.
Після використання навіть моє пористе, в’юнке волосся, на диво, краще укладається і його легше розчісувати. Не дивлячись на бюджетну ціну шампуню, люблю його.
Аромат такий же як у гелю, на волоссі не лишається. Пакування теж зручне, тому моя щира рекомендація. Вважаю його топовим серед бюджетних знахідок.
Бальзам для пошкодженого волосся «Манго й рідкий шовк»
Тут уже трохи цікавіший склад, ніж у шампуню і більш насичений. Аha-кислоти, авокадо, вітамін Е, календула, молочна кислота, шовк — всі ці компоненти дійсно живлять і пом'якшують. Прям чудес, звісно, чекати від бальзаму, с коріше, не варто, але за свою ціну він у мене теж топовий. Значно краще деяких аналогів цінником до 300 грн.
Волосся після нього теж легко розчісується та гарно укладається. Аромат казковий. Більш насичений, ніж у шампуню. Пахне молочним манго, але на волосся довго не затримується, зате сам ритуал миття волосся перетворює прям на якийсь спа-догляд.
Рекомендую набір Superfood Mango 🥭
Це тріо дійсно перетворить вашу щоденну рутину ніби у спа-догляд на тропічному острові. Чи з тропічним коктейлем. Кому як подобається більше.
Я кілька таких наборчиків хочу підсунути під ялинку рідним людям. Це те, що завжди актуальне для всіх. Тож, бренду Tink респект за те, що продумав все за мене.
А ви вже обрали подарунки своім близьким? Поділіться своіми ідеями.
Коментарі (0)