OKazkova

Добрий помічник під час чистки обличчя

Добрий помічник під час чистки обличчя

Гель холодної гідрації від улюбленого бренду NanoCode став для мене першим продуктом такого типу. Звісно, мені дуже цікаво було його спробувати! Про те, як використовувала, і який ефект отримала - далі у цьому дописі👇

Пакетик 20 мл, якого вистачає на декілька застосувань. Зі зворотного боку є вся необхідна інформація, зрозуміла навіть недосвідченим користувачам😉 Також гель буває у тубі і баночці.

З цікавого у складі

• екстракти мальви та алое вера - зволожують, заспокоюють
  • сечовина - зволожує
  • саліцилова кислота - очищує, має протизапальні властивості

Прозорий гель бурштинового відтінку. Має дуже приємний квітково-трав’янистий аромат.

Як радить виробник: На очищену шкіру нанести невелику кількість, накрити плівкою. Через 10 хвилин протерти шкіру сухим ватним диском і провести чистку.

Як робила я: все те ж саме, тільки не знімала гель перед чисткою. Для чистки використовувала ультразвуковий скрабер, а він краще та лагідніше ковзає, коли шкіра чимось намащена. А вже після скрабера трошки пройшлась по шкірі пальцями та ватними дисками.

Гель готує шкіру до чистки. Допомагає більш якісно провести чистку обличчя, ретельно та глибоко очистити пори. Результат очищення з гелем холодної гідрації гарно видно на фото. Також помітно, що пори виглядають більш розширеними.

А для того, щоб звузити пори та заспокоїти шкіру після тертя, я нанесла Кріо-маску після чистки від NanoCode, про яку розповім у наступному дописі😉

Дякую за увагу🫶