Анастасія Фоміна

Мій макіяж на кожен день🎀

Мій макіяж на кожен день🎀

Не дивлячись, на те,що я дуже люблю фарбуватися,мій повсякденний макіяж максимально простий у виконанні,швидкий та натуральний.Зараз для макіяжу на кожен день я використовую свої найулюбленіші продукти.Доречі,майже про всі вже раніше були дописи.

Перше,це звичайно тон.У якості засобу для вирівнювання тону обличчя користуюся своїм улюбленцем від Eveline.Легке покриття,натуральний фініш і хороша стійкість-ідеальний варіант на кожен день.

Далі,консилер під очі та локально на проблеми:у мене від українського бренду Dini.Про нього якось буде теж допис,а якщо коротко,то скажу,що він мені дуже подобається:середньо перекриває недоліки,чудово підходить для зони під очами,не пересушує її та добре тримається навіть без пудри.

Потім йде пудра на центр обличчя.Для мене це не прям обов‘язковий крок,іноді я обходжуся і без неї .

Те,що додає моєму обличчю свіжості-це бронзер від Lamel.Він ідеальний для мене в усьому починаючи від кольору ,закінчуючи ефектом,який дає.Обов‘язково його наношу в складочку повіки,так очі одразу виглядають виразнішими.

Хайлайтер також від Lamel,дає ніжне сяйво та залишається на шкірі аж до самого вечора.Я його також люблю наносити на рухому повіку у якості тіней,дуже круто виглядає.

Щоб підкреслити очі,я малюю маленьку стрілочку за допомогою контурного олівця від LN pro в коричневому відтінку та тушую,щоб був ефект легкої ледь помітної димки.

Туш у мене від Patricia Ledo,непогано профарбовує вії,робить їх більш підкрученими,але не дуже стійка,однак дуже легко змивається,що для моїх чутливих очей є значним плюсом.

Залишаються брови,які я частіше всього ніяк не оформлюю,окрім закріплення гелем з ефектом ламінування.Цей гель моя любовна любов,вже всім подружкам його порекомендувала.

І на останок губи,люблю напів прозорі бальзами або блиски,і от сьогодні рука потянулась до олійки-бальзаму від LN pro.

Такий от мій макіяж на кожен день.

А який він у вас?поділіться ,буде цікаво побачити та почитати☺️